X

Belhanda transferinin perde arkası belli oldu! İşte o teklif

Galatasaray'da Faslı yıldız Belhanda'nın Al Ittihad'a transferine ilişkin görüşmeler devam ediyor. İşte Al Ittihad'ın Belhanda için yaptığı o teklif

Belhanda transferinin perde arkası belli oldu! İşte o teklif

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, CNNTürk’teki Pazar Akşamı Futbol programında Belhanda transferine ilişkin son bilgileri verdi, Balotelli ve Emre Mor söylentilerine açıklık getirdi.

Al-Ittihad’ın Younes Belhanda’nın transferinde ısrarcı olduğunu dile getiren Küçük, şu bilgileri verdi: Al İttihad’ın 5 milyon Euro ile başlayan teklifi 7 milyon Euro’ya kadar çıkarttı. Galatasaray ise 9 milyon Euro istiyor. Al İttihad son teklifini yukarı çıkarmak için Galatasaray yönetimi ile masaya oturacak. Belhanda ise Galasaray’dan kazandığının 1,5 katını talep ediyor.

Al İttihad Kulübü bu 7 milyon Euro’luk teklifini yükseltmeye niyetli. 8,5 milyon Euro civarında bir bedele el sıkışılabilir.

SERDAR AZİZ

Serdar Aziz konusu Satranca dönüştü. Galatasaray’dan 1,8 milyon Euro alacağı var. Galatasaray kulübü alacaklarına karşılık bonservisini verme yanıtına olumsuz yanıtı verdi ve “Bursaspor’dan seni aldığımız bonservisi getirirsen seni bırakırız” dediler. Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan Serdar Aziz Galatasaray’a ihtar çekti ve şimdiye kadar olan alacaklarını talep etti. Galatasaray Serdar Aziz’in alacağını ödemezse oyuncu bedelsiz transfer olabilecek. Bence Galatasaray transferin son günlerinde Serdar Aziz’i bırakacak.

BALOTELLİ İDDİASI DOĞRU MU?

Mario Balottelli ve Emre Mor iddialarına açıklık getiren Ali Naci Küçük, “Balotellil ile kesinlikle bir temas olmadı. Menajerler aracılığı ile Galatasaray’a önerilen isimlerden biri Emre Mor. Fatih Terim, takım içinde disiplini bozabilecek tarzda olabilecek bir futbolcu istemiyor. ” dedi.

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.