X

Başkan Batshuayi transferini açıkladı!

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen Belçikalı golcü Michy Batshuayi'nin transferi bitti. Valencia'nın Chelsea'den kiraladığı fakat sözleşmesini feshedeceğini duyurduğu 25 yaşındaki santrforun kısa süre içinde resmi imzayı atması bekleniyor.

Başkan Batshuayi transferini açıkladı!

Valencia’nın Chelsea’den kiraladığı fakat sözleşmesini feshedeceğini duyurduğu Michy Batshuayi’nin adı, ara transfer döneminde forvet arayışında olan Galatasaray’ın da gündemine gelmişti.

25 yaşındaki Belçikalı santrforun yeni kulübü ise artık netlik kazandı. Monaco’nun başkanı Vadim Vasilyev, Fransız Canal Plus’e yaptığı açıklamada oyuncuyu sezon sonuna dek kiraladıklarını duyurdu.

Bu gelişmenin ardından oyuncunun çok kısa bir süre içinde kendisini Monaco’ya bağlayan resmi sözleşmenin altına imza atması bekleniyor. Batshuayi, Youri Tielemans ve Nacer Chadli’nin ardından takımdaki üçüncü Belçikalı olacak.

(Fanatik)

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.