X

Başakşehir’de moral bozan gelişme

3 maçlık galibiyet serisi Erzurumspor maçında son bulan Medipol Başakşehir Antalyaspor maçı ile yeni bir seri başlatmak istiyor.

Başakşehir’de moral bozan gelişme

En yakın rakibi Galatasaray’ın 6 puan önünde zirvedeki yerini koruyan Medipol Basaksehir, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında kaybettiği puanları telafi etmek istiyor.

Ligin en az gol yiyen takımı olan Medipol Başakşehir’de teknik direktör Abdullah Avcı oyuncularıyla yaptığı toplantılarda 2 puan kaybedilen maçtaki savunma hatalarına dikkat cekti.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 3 maçlık galibiyet serisi son bulan turuncu lacivertliler, Antalyaspor maçı ile yeni bir seri başlatmak istiyor. Bozbaykuşlar ligde Fenerbahçe maçına kadar sırasıyla Antalyaspor, Bursaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

Hafif sakatlığı nedeniyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında oyuna sonradan giren Arda Turan’ın Antalya deplasmanında ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Öte yandan Gael Clichy’den gelen sakatlık haberi turuncu lacivertlilerde moralleri bozdu. Fransız futbolcunun sol diz iç yan bağında ikinci derece esneme tespit edilirken tedavisine hemen başlandı.

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.