X

Ümraniyespor Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçları devam ediyor. Fenerbahçe bugün Ümraniyespor'un konuğu oluyor. Sarı Lacivertliler lige verilen aranın ardından ilk kez resmi bir maça çıkıyor. Taraftarlar maçın saatini ve kanalını aratırmaya başladı.

Ümraniyespor Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe deplasmanda Ümraniyespor’la karşılaşacak. Gözler Ersun Yanal ve öğrencilerinde olacak. Sarı Kanarya devre arası ilk resmi maçında güzel bir futbol sergileyip farklı bir skorla mücadeleden ayrılmanın peşinde… Ümraniyespor ise güçlü rakibi karşısında sürpriz yapmak istiyor. Kritik maç öncesi taraftarlar maçın başlama saatini ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor.

ÜMRANİYESPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Ümraniyespor Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20.30’da Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi, Arda Kardeşler yönetecek. Müsabaka ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

VOLKAN KALEDE

Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün Ümraniyespor’a konuk olacak olan Fenerbahçe’de kaleci Harun Tekin’in diz bağlarında ödem ve gerilme tespit edildi. Bir süre sahalardan uzak kalması beklenen Harun, Ümraniye maçında sahadaki yerini alamayacak.

KAPTAN DÖNÜYOR…

Harun’un sakatlığı sonrası Fenerbahçe’de Ümraniye maçında kalede kaptan Volkan Demirel’in olması kesinleşti. Sezonun ilk yarısındaki Rize maçı sonrası kadro dışı bırakılan ve devre arasında affedilen Volkan, böylelikle uzun bir süre sonra bir resmi maçta Fenerbahçe’nin kalesini koruyacak. Volkan’ın yedeği ise Berke Özer olacak.

Kaynak : POSTA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.