X

Trabzonspor’dan Gazi Uzman Çavuş Akyüz’e ziyaret

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Teknik Direktör Ünal Karaman, ve Batman’da 8 silah arkadaşı şehit olan kendisi ise ağır yaralanan Trabzo...

Trabzonspor’dan Gazi Uzman Çavuş Akyüz’e ziyaret

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Teknik Direktör Ünal Karaman, ve Batman’da 8 silah arkadaşı şehit olan kendisi ise ağır yaralanan Trabzonlu Uzman Çavuş Muhammed Salih Akyüz’ü ziyaret etti.
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Teknik Direktör Ünal Karaman, Gazi Akyüz’e ziyaretin anısına isminin yazılı olduğu 61 sırt numaralı Trabzonspor forması hediye ederken, Akyüz ve ailesi ile sohbet ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akyüz, teknik direktör Karaman’a Fenerbahçe maçı öncesinde başarılar diledi. Akyüz, Fenerbahçe maçını tribünden izlemeyi çok arzu ettiğini söylemesi üzerine Karaman ve Hacısalihoğlu kendisine maçı tribünden izlemesi için yardımcı olacaklarının sözünü verdiler.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.