X

THY Euroleague Play-Off serisinde ilk iki maçlar sona erdi

THY Euroleague Play-Off serisinde ilk iki maçlar sonunda saha avantajı elinde olan Fenerbahçe ve Anadolu Efes, rakiplerini 1 kez yenip, 1 kez de mağlu...

THY Euroleague Play-Off serisinde ilk iki maçlar sona erdi

THY Euroleague Play-Off serisinde ilk iki maçlar sonunda saha avantajı elinde olan Fenerbahçe ve Anadolu Efes, rakiplerini 1 kez yenip, 1 kez de mağlup oldu. İki takım da 3. ve 4. müsabakaları deplasmanda oynayacak.
THY Euroleague Play-Off serisinde ilk iki maçlar sona ererken, 3 takım saha avantajını kaybederken, 1 takım da deplasmana 2-0 ile gidecek. Normal sezon sıralamasından dolayı saha avantajı elinde bulunduran Türk takımları oynadıkları 2 karşılaşmadan 1’er galibiyet çıkardı.
Lig lideri Fenerbahçe, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda mücadele ettiği Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas’ı ilk maçta 76-43 yenerken, ikinci maçta ise 82-80 mağlup oldu. Anadolu Efes de ilk müsabakada Sinan Erdem Spor Salonu’nda İspanyol temsilcisi Barcelona’yı 75-68 yenerken, ikinci karşılaşmada ise 74-72’lik skorla yenildi.
Bu turda en karlı ekip Real Madrid oldu. Madrid, İspanya’da karşı karşıya geldiği Yunan ekibi Panathinaikos’u iki maçta mağlup etmeyi başardı ve saha avantajını iyi kullandı.
3 galibiyete ulaşan ekipler İspanya’nın Vitoria Gasteiz şehrinde düzenlenecek Final Four’a adını yazdıracak. Play-Off heyecanı 23 Nisan Salı günü oynanacak maçlarla devam edecek.
THY Euroleague’de ilk maçlar sonunda play-offlardaki son durum şöyle:

Fenerbahçe Beko: 1 – Zalgiris Kanuas: 1
CSKA Moskova: 1 – Saski Baskonai: 1
Anadolu Efes: 1 – Barcelona Lassa: 1
Real Madrid: 2 – Panathinaikos: 0

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.