X

Son 4 maçta Fenerbahçe’ye kaybetmedi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe’ye karşı oynadığı son 4 maçın tamamını kazandı ve 1 de kupa sevinci yaşadı. Buruk, Fener’e kar...

Son 4 maçta Fenerbahçe’ye kaybetmedi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe’ye karşı oynadığı son 4 maçın tamamını kazandı ve 1 de kupa sevinci yaşadı. Buruk, Fener’e karşı toplamda ise 9 kez karşılaştı ve 4’er galibiyet ve mağlubiyet aldı.
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe, yarın Ülker Stadyumu’nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Bu sezon istediği sonuçları almakta zorlanan sarı-lacivertliler ile ligin ikinci yarısının flaş ekibi Rize kozlarını paylaşacak. Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Okan Buruk ile başarılı performans göstererek düşme hattından uzaklaştı. Buruk’un takımları Fenerbahçe’ye karşı son maçlarda üstün.

5 TAKIMLA FENERBAHÇE KARŞI OYNADI
Okan Buruk, Fener’e karşı Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Akhisarspor ve Çaykur Rizespor’u çalıştırdığı dönemlerde rakip oldu. Toplam 9 kez sarı-lacivertliler ile karşılaşan genç teknik adam, sahadan 4 kez galip ayrıldı, 4 kez de mağlup oldu. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.
Fenerbahçe’ye karşı son 4 maçtan da galip ayrılan Okan Buruk’un öğrencileri, 1 de rakibinin elinden Ziraat Türkiye Kupası’nı aldı.
Okan Buruk’un teknik direktör olarak Fenerbahçe’ye karşı oynadığı maçlar şöyle:
Elazığspor: 1 – Fenerbahçe: 1 (Süper Lig)
Fenerbahçe: 1 – Gaziantepspor: 0 (Süper Lig)
Gaziantepspor: 0 – Fenerbahçe: 5 (Süper Lig)
Fenerbahçe: 2 – Sivasspor: 1 (Süper Lig)
Fenerbahçe: 3 – Akhisarspor: 1 (Süper Lig)
Akhisarspor: 3 – Fenerbahçe: 2 (Türkiye Kupası)
Akhisarspor: 1 – Fenerbahçe: 0 (Süper Lig)
Fenerbahçe: 2 – Akhisarspor: 3 (Süper Lig)
Çaykur Rizespor: 3 – Fenerbahçe: 0 (Süper Lig)
(Oğuzhan Ort/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.