X

Sivasspor ‘plaka’ dedi!

Süper Lig’de son haftalarda çıkışa geçen DG Sivasspor, ligin 39. haftasında oynadığı Gaziantep FK karşılaşmasını kazanarak puanını şehrin plaka kodu o...

Sivasspor ‘plaka’ dedi!

Süper Lig’de son haftalarda çıkışa geçen DG Sivasspor, ligin 39. haftasında oynadığı Gaziantep FK karşılaşmasını kazanarak puanını şehrin plaka kodu olan 58’e yükseltti. En güzel Casino Oynama Sitesi aramanıza gerek yok sitemizde mevcut.
Son haftaların formda ekibi Sivasspor, deplasmanda oynadığı Gaziantep’i 1-0 yenerek, ligde üst üste ikinci galibiyetini aldı. Kırmızı-beyazlılar, aldığı bu galibiyetin ardından puanını şehrin plaka kodu olan 58’e çıkartarak, beşinci sıraya yükseldi ve Avrupa kupaları iddiasını sürdürdü.
Yiğidolar, geriye kalan 3 haftada sırasıyla Medipol Başakşehir (E), Fenerbahçe (D) ve Kasımpaşa (E) ile karşılaşacak. Sivasspor geriye kalan 3 maçının 2’sini içeride, 1’ini ise deplasmanda oynayacak.
(Oğuzhan Sarzep/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.