X

Sivasspor, ligde 130 gün sonra kazandı

Süper Lig’de son galibiyetini geçen sezonun son haftasında Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ederek alan DG Sivasspor, 130 günlük galibiyet özlemini Yeni Malaty...

Sivasspor, ligde 130 gün sonra kazandı

Süper Lig’de son galibiyetini geçen sezonun son haftasında Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ederek alan DG Sivasspor, 130 günlük galibiyet özlemini Yeni Malatyaspor müsabakasıyla sonlandırdı.
Bu sezon lige kötü başlangıç yapan Sivasspor, Süper Lig’deki 130 günlük galibiyet özlemini, Yeni esenyurt escort bayan Malatyaspor’u 1-0 yendiği maçta sonlandırmayı başardı. Kırmızı-beyazlılar, en son geçen sezon Süper Lig’in son haftasında 15 Mayıs 2021 tarihinde Kasımpaşa’yı 2-1 yenmişti. Yiğidolar, bu maçtan sonra ligde 5 maçta 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak kötü bir grafik çizdi.
Ligde 5 maçtır galip gelemeyen kırmızı-beyazlılar, dün oynanan karşılaşmada Dimitris Goutas’ın golüyle Yeni Malatyaspor’u 1-0 yenerek 130 gün sonra kazandı.

YİĞİDOLAR’IN BU SEZON OYNADIĞI MAÇLAR ŞÖYLE:
Sivasspor: 0 – Konyaspor: 1
Trabzonspor: 2 – Sivasspor: 1
Sivasspor: 2 – Göztepe: 2
Fenerbahçe: 1 – Sivasspor: 1
Sivasspor: 1 – Gaziantep FK: 1
Yeni Malatyaspor: 0 – Sivasspor: 1
(Oğuzhan Sarzep-İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.