X

Serdar Ali Çelikler: “Ersun Yanal gaz yapıyor”

CNN TÜRK canlı yayınında "Pazar Akşamı Futbol" yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Serdar Ali Çelikler: “Ersun Yanal gaz yapıyor”

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan “Pazar Akşamı Futbol” programında Fenerbahçe’nin bulunduğu konumdan nasıl kurtulabileceği konusunda Serdar Ali Çelikler önemli açıklamalarda bulundu.

Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın ortaya koymaya çalıştığı futbol felsefesiyle ilgili, “İyi kadron yoksa, iyi futbol takımı yok. Hoca gaz yapıyor,” değerlendirmesinde bulundu.

“Ersun Yanal gaz yapıyor”

Serdar Ali Çelikler konuşmasında, “Slimani, Frey ve Soldado dışında, arkadaki hiçbir oyuncunun kariyerlerinde 10 gollü sezon yok. Neyle gol atacaksın? Kimle gol atacaksın? Arkadaki oyuncuların skorer değilse sen maç kazanmakta zorlanırsın. Veya santraforun 30 tane atacak. Öyle bir santrafor da yok. O zaman nasıl maç kazanacaksın? Felsefe tamam da, iyi kadron yoksa, iyi futbol takımı yok. Teknik bir şey yok, hoca gaz yapıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

[[HD_2810993]]

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.