X

"Mekanın cennet olsun Hakan Dinçay"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, vefat eden asbaşkan Hakan Dinçay için başsağlığı mesajı yayınladı.

"Mekanın cennet olsun Hakan Dinçay"

Başkan Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yayınladığı mesajında, "Uzun yıllar birlikte kol kola yürüdüğüm, mutlu ve mutsuz günlerimizde bir an olsun yanımızdan ayrılmamış, kulübümüze bir çok alanda yaptığı katkının yanı sıra özellikle voleybol şubemizin bu günlere gelmesinde en büyük pay sahiplerinden biri olan, yönetim kurulu üyemiz, mesai arkadaşım, değerli kardeşim Hakan Dinçay’ı kaybetmemizin üzüntüsünü derinden yaşıyorum. Hayatının önemli bir bölümünü Fenerbahçe mesaisiyle geçirmiş, yaptığı hizmetler hiçbir zaman unutulmayacak olan kardeşim Hakan Dinçay’a Allah’tan rahmet; kederli ailesi ve tüm camiamıza baş sağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun Hakan Dinçay" dedi.

YÖNETİM KURULU DA MESAJ YAYINLADI
Öte yandan yönetim kurulu olarak paylaşılan mesajda da şu ifadelere yer verildi:
"Fenerbahçe Spor Kulübü’ne, çok uzun yıllar hizmet etmiş, voleybol şubemizin bugüne dek edindiği önemli başarılarda büyük özveri ve pay sahibi olan yönetim kurulu üyemiz Sayın Hakan Dinçay, bir süredir tedavi gördüğü hastanede ne yazık ki bu sabah aramızdan ayrılmıştır. Sayın Hakan Dinçay’ın vefatı, başta Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere tüm camiamızı derinden üzmüştür. Fenerbahçe Spor Kulübü ve Türk Voleybolu’na yaptığı katkılarla ismi daima hatırlanacak olan Hakan Dinçay’a Allah’tan rahmet, başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm sevenlerine, camiamıza ve Türk Sporu’na başsağlığı dileriz."
(İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.