X

Obradovic: Çok ciddi ve iyi oynadık

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında konuk ettiği Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol'u 89-64 yenen Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Zeljko Obradovic, iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Obradovic: Çok ciddi ve iyi oynadık

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda  bulunan Obradovic, “Güzel bir maç oldu. Tüm oyuncularıma süre verdiğim için  mutluyum. Çok ciddi ve iyi oynadık. Taraftara oluşturdukları atmosfer için  teşekkür ediyorum. Onların desteği ve oyuncularımız için yaptıkları bizim için  çok değerli.” diye konuştu.
 
Bulkaz: “Birçok sorunumuz ve eksiklerimiz var”
 
Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol Başantrenörü Ozan Bulkaz,  sezonunun ilk yarısının tamamlandığını kaydederek, mevcut sorunlarına dikkati  çekti.
 
Bulkaz, müsabakayı güzel bir atmosferde oynadıklarını belirterek,  “Fenerbahçe Beko maçıyla sezonun ilk yarısını tamamladık. Birçok sorunumuz ve  eksiklerimiz var. İkinci yarıda bu eksikleri giderip, inşallah iyi başlarız.  İkinci yarı umarım her şey daha iyi olur.” değerlendirmesinde bulundu.
 
  
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.