X

Kudryashov’dan Fenerbahçe itirafı

Antalya maçının kahramanı Kudryashov "Fenerbahçe benimle ilgileniyordu. Ancak oyalandılar. Masaya somut bir teklif koymadılar. Transferin bitmesine 10 dakika kala Başakşehir'e imza attım" dedi.

Kudryashov’dan Fenerbahçe itirafı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler
 
Rubin Kazan ile yollarını ayırdıktan sonra Başakşehir’e transfer olan ve takımıyla çıktığı ilk maçta Antalyaspor karşısında fileleri havalandıran Fedor Kudryashov, Fenerbahçe’nin de kendisini istediğini açıkladı.
 
Turuncu-lacivertli ekibe kritik bir üç puan kazandıran deneyimli savunma oyuncusu, Rusya’dan MatchTV’ye şunları söyledi: 
 
“Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe benimle ilgileniyordu. Ancak oyalandılar. Masaya somut bir teklif koymadılar. Herşey transferin son gününde oldu. 30 Ocak’ta Başakşehir ortaya çıktı. Atlayıp gittim, sağlık kontrolünden geçtim. Sözleşmenin detaylarını konuştuk. Günün sonunda imzayı attım. Transfer penceresinin kapanmasına 10 dakika kala işlem tamamlanmıştı”.
 
Rubin Kazan ile bazı ödeme sıkıntıları yaşamasının ardından Türkiye’ye gelen 31 yaşındaki oyuncu “Sözleşme koşulları benim için de kulüp için de iyi. Aslında yabancı bir futbolcu bir takıma geldiğinde her zaman için risk vardır. Çünkü adaptasyonu nasıl olacak, bu belli değildir. Şimdi buradayım ve sonrasında geleceğin nasıl olacağına bakacağız” diye konuştu.  
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.