X

Koç’tan Volkan Demirel açıklaması! “Bana mesaj yolladı…”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cocu döneminde kadro dışı bırakılıp Yanal'ın takımın başına gelmesiyle tekrardan kadroya çağrılan Volkan Demirel'le alakalı konuştu.

Koç’tan Volkan Demirel açıklaması! “Bana mesaj yolladı…”

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Phillip Cocu döneminde kadro dışı bırakılan, Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesiyle birlikte yönetimden özür dileyip affedilen Volkan Demirel hakkında konuştu.

FB TV’de yayımlanan Camiaya Sesleniş programında konuşan Ali Koç, “Volkan Demirel kendisine yakışanı yaptı ve takıma geri döndü.” dedi.

Volkan’ın başlarda üzerine düşeni yapmadığını belirten Koç, “Ben Volkan’ın nasıl kadroya döneceğini konusunu adım adım ifade ettim. Ama Volkan ilk başlarda bir hamle yapmadı ya da o mesajı almadı. Söz konusu Fenerbahçe menfaatleriyse bizde inatlaşma olmaz. Ama buna rağmen bir adım atmamıştı. Üzüldüğünü de biliyordum. Ben de üzülüyordum. Ersun Hoca geldikten sonra takıma geri dönmek istediğini ifade etti. Hocamız ve bana mesaj yolladı. Hocamızla durumu istişare ettik ve uygun gördük. Dönmesi için ne yapması gerektiği ortadaydı. Yaptı ve geri döndü.” diye konuştu.

Tecrübeli eldivenin alması gereken sorumluluklar olduğunu söyleyen Koç, “Volkan, kendisinden beklentilerimizi biliyor. Alması gereken büyük sorumluluklar var. Tesadüfen yarın da oynayacaktır. Harun’un dizinde ufak bir sakatlığı var.” dedi.

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.