X

Kayserispor’un ligde bileği bükülmüyor

Spor Toto Süper Lig'deki son 8 maçında 16 toplayan İstikbal Mobilya Kayserispor, yenilmezlik serisi yakaladı.

Kayserispor’un ligde bileği bükülmüyor

Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolların  ayrılmasının ardından ligin 15. haftasında göreve getirilen Hikmet Karaman  yönetiminde çıktığı 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.
 
Bu maçlarda 16 puan toplayarak düşme hattının üzerine çıkmayı başaran  Kayseri ekibi, sahasında oynadığı son 2 maçtan da galibiyetle ayrılarak  yükselişini sürdürdü.
 
Ligin 21. haftasında Fenerbahçe’yi 1-0’la geçmeyi başaran Kayserispor,  22. haftada da İzmir temsilcisi Göztepe’yi 2-1 yenerek yenilmezlik serisini 8  maça çıkardı.
 
Sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmalarda 16 puan toplayarak maç başı 2  puan ortalamasına ulaştı.
 
Kayseri ekibi, son olarak ligin 14. haftasında 2-0’lık skorla  Trabzonspor’a yenilmişti.
 
Bedir: “Sezon başında hedeflediğimiz yerde değiliz”
 
Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, sahalarındaki son iki karşılaşmayı kayıpsız atlattıkları için son  derece mutlu olduklarını söyledi.
 
İstikbal Mobilya Kayserispor’un daha iyi yerlere layık olduğunu, sezon  boyunca yaşadıkları olumsuzluklardan dolayı düşündükleri yerden uzak kaldıklarını  belirten Bedir, “Puan olarak sezon başında hedeflediğimiz yerde değiliz.  Kafamdaki buralar değildi, daha iyi yerlerdi ama sezon içerisindeki sakatlıklar,  cezalar bizi biraz sıkıntıya soktu.” dedi.
 
Bedir, son 8 haftada sergiledikleri performansla alt sıradaki  takımlarla bir nebze de olsa arayı açtıklarını, hatta üst sıralardaki kulüpleri  yakalama şansı bulduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
 
“Baktığımızda son 8 haftada 16 puan aldık. Hikmet (Karaman) hocayla 2  puan ortalaması tutturduk. 28 puanımız var. Köprünün altından çok sular geçer ama  inşallah bu sular bizi yukarıya doğru taşır. Bazı şeyleri saklamanın ya da örtbas  etmenin bir anlamı yok. Aşağıdaki iki takımla 8-10 puan fark oldu. Diğer  takımlarla ise 3’er 4’er puan fark oluştu. Şimdi yukarıdakilerle aramızda 3-4  puan fark kaldı.”
 
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.