X

Fenerbahçe’ye ‘eski’ aşısı!

Fenerbahçe'nin Antalya kampında takımın eski futbolcularının ziyaretiyle olumlu hava artırılmaya çalışıldı. Selçuk Şahin, Mert Nobre, Michal Kadlec, Nielsen, Yusuf Şimşek gibi eski futbolcular anılarını paylaştı.

Fenerbahçe’ye ‘eski’ aşısı!

Fenerbahçe ilk yarısını büyük bir hezimetle bitirdiği ligin ikinci yarısı için hazırlıklarının Antalya kampı etabını tamamladı. Burada teknik ve idari kadro sahadaki çalışmalar kadar takıma yeniden Fenerbahçelilik aşılama ve Fenerbahçe ruhunu kazandırma konusunda da birçok çalışma yaptı.

Habertürk Spor’dan Ahmet Selim Kul’un haberine göre; bunların en önemlilerinden bir tanesi ise Fenerbahçe’de önemli başarılar kazanmış eski futbolcuların kampa davet edilmesiydi.

Selçuk Şahin, Mert Nobre, Michal Kadlec, Nielsen, Yusuf Şimşek gibi eski futbolcuların kampı ziyaret etmesi sağlanırken, Fenerbahçe’de çok güzel günler yaşamış bu futbolcular mevcut oyuncularla bir araya gelerek anılarını paylaştı. Bu şekilde takım içindeki kampta olumluya dönen havayı daha da pekiştirmek isteyen idareciler özellikle yerli futbolculara bu ziyaretlerin olumlu etki yaptığını gözlemledi.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.