X

Fenerbahçe’ye coşkulu karşılama

Süper Lig’in 25. haftasında GZT Giresunspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Ordu-Giresun Havalimanı’nda taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı....

Fenerbahçe’ye coşkulu karşılama

Süper Lig’in 25. haftasında GZT Giresunspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Ordu-Giresun Havalimanı’nda taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Süper Lig’in 25. haftasında yarın deplasmanda GZT Giresunspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, Ordu Giresun Havalimanı’na iniş yaptı. Ordu – Giresun Havalimanı’nda toplanan sarı-lacivertli taraftarlar, oyuncuları görmek için coşkuyla beklerken, sporcular da taraftarlar ile selamlaştı. Fenerbahçeli taraftarlar, fotoğraf çektirdikleri oyunculara başarıla dilerken, sarı-lacivertli kafile takım otobüsü ile havalimanından ayrılıp kamp yapacağı otele geçti. Çotanak Spor Kompleksi’nde yarın oynanacak karşılaşma, saat 16.00’da başlayacak, müsabakayı ise hakem Zorbay Küçük yönetecek.
(Selim Kuşcu / İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.