X

Fenerbahçeli yöneticilerden Sadık Çiftpınar’a övgü

Zenit'i ilk maçta 1-0 yenen F.Bahçe, zor geçmesi beklenen rövanştan umutlu. Sadık'a övgüler yağdıran Sarı-Lacivertli idareciler, Böyle oynarsak orada da kazanırız dedi.

Fenerbahçeli yöneticilerden Sadık Çiftpınar’a övgü

F.BAHÇE RUHUYLA OYNUYOR

¦ UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Zenit’i 1-0 yenen F.Bahçe’de elde edilen skora kadar takımın iştahı ve arzusu da beğeni topladı. Yöneticiler ve taraftarlar, Fenerbahçe ruhunu sahaya yansıdığı görüşünde… Formanın hakkını verenler arasında özellikle bir isim ön plana çıktı; Sadık Çiftpınar! Sarı-Lacivertli idareciler, zorlu rövanş öncesi, Bize Rusya’da tane 11 Sadık gerekecek. F.Bahçeli olmasının verdiği ruhla oynuyor. Böyle oynarsak orada da kazanırız şeklinde görüş belittti.

MİLLİ FORMAYI DA GİYECEKTİR

¦ ZENİT‘İN 1.96‘lık golcüsü Dzyuba‘ya nefes aldırmayan Sadık için şunlar söylendi: Stoper rotasyonu olur diyenleri yanılttı. F.Bahçe kariyerine beklediğimizden de iyi başladı. Allah nazardan saklasın, her şey harika gidiyor. Saçları kadar stili de Puyol’a benziyor. Sahada izlerken F.Bahçe‘yi gönülden seven, mücadele eden, hırslı, arzulu, istekli bir futbolcu görmek güzel. Yıllardır bu tip futbolcu göremiyorduk. F.Bahçe’ye ve milli takıma uzun yıllar hizmet edecektir.

LEFTER GİBİ, CAN GİBİ

¦ KADIKÖY’DEKİ maçta 45 kez topla buluşan ve yüzde 86 pas isabeti oranı yakalayan Sadık, bu alanda takımın 3. en iyi ismi oldu. 15 ikili mücadeleden 10’unu kazandı, 4 top uzaklaştırma ve 2 kritik pas arası gibi istatistikleriyle ön plana çıktı. Kayserispor maçında ayağının kırılmasına ramak kalan futbolcunun kısa sürede geri dönmesi ve hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi taraftarı da coşturdu. Genç Fenerbahçeliler, Sadık için Mehmetçik Basri, Lefter, Can Gibi! şeklinde bir paylaşım yaptı.

(Gunes)

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.