X

Fenerbahçe Zenit maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11’ler…

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Zenit bu akşam karşı karşıya gelecek. Karşılaşma için nefesler tutuldu. Şimdi milyonlarca taraftar "Fenerbahçe Zenit maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna yanıt arıyor.

Fenerbahçe Zenit maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11’ler…

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda temsilcimiz Fenerbahçe çok kritik bir sınava çıkıyor. Sarı-Kanarya kendi evinde seyircisinin önünde başarılı bir skor almayı ümit ediyor. İlk maçta alınacak olumsuz sonuç camiayı moral ve motivasyon anlamında zora sokacak. Rus ekibi Zenit ise kendi liginde lider ve deplasmanda güzel bir skorla evine dönmeyi amaçlıyor.

FENERBAHÇE ZENİT MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Zenit maçı bu akşam saat 20.55’te Şükrü Saraçoğlu stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Fransız hakem Ruddy Buquet yönetecek. Mücadeleyi beIN SPORTS 1 kanalı naklen yayınlayacak.

Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başlayan Fenerbahçe, Portekiz’in Benfica takımına elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etti. D Grubu’nda Hırvatistan’dan Dinamo Zagreb, Slovakya’dan Spartak Trnava ve Belçika’dan Anderlecht ile eşleşen sarı-lacivertliler, grubunu Dinamo Zagreb’in ardından 2. sırada bitirerek son 32 turuna adını yazdırdı.

Teknik direktörlüğünü Sergei Semak’ın yaptığı Zenit ise sırasıyla Belarus’tan Dimano Minsk ve Norveç’ten Molde’yi eleyerek organizasyonda grup aşamasına yükseldi. Grup aşamasında Danimarka’dan Kopenhag, Çekya’dan Slavia Prag ve Fransa’dan Bordeaux’la eşleşen Zenit, 11 puanla grup lideri olarak son 32 takım arasına kaldı.

FENERBAHÇE’DE 9 EKSİK

Fenerbahçe’nin UEFA kadrosunda 9 futbolcusu yer almıyor. Sarı-lacivertli formayla sezon başından itibaren mücadele eden Roberto Soldado, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar’ın yanı sıra yeni transferler Serdar Aziz ve Miha Zajc da UEFA listesine dahil edilmedi. Teknik direktör Ersun Yanal bu futbolcuların yerine UEFA’ya verilen yeni listede transferlerden Sadık Çiftpınar, Victor Moses ve Tolgay Arslan’ı tercih etti. Fenerbahçe’de bu oyuncuların yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu lisansı bulunmayan Carlos Kameni ile sezon başında uzun süre sakatlığı bulunan ve sarı-lacivertli formayla bu sezon hiçbir karşılaşmada görev alamayan Tolga Ciğerci de UEFA listesinde bulunmuyor. Yeni sezon öncesi gelecek adına kadroya katılan ve Süper Lig’de zaman zaman kadroda yer bulan Berke Özer ile Ferdi Kadıoğlu da UEFA maçlarında görev yapamayacak isimler arasında yer alıyor.

SKRTEL VE NETO ESKİ TAKIMLARINA KARŞI

Fenerbahçe ile Zenit arasındaki eşleşmede Martin Skrtel ve Luis Neto eski takımlarına karşı mücadele verecek. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli savunma oyuncusu Skrtel, 2004-2005 sezonunda transfer olduğu Zenit’te 2007-2008 sezonuna kadar forma giymişti. Luis Neto ise uzun yıllar formasını giydiği Zenit’ten 2017-2018 sezonu başında Fenerbahçe’ye kiralanmıştı. Portekizli oyuncu bir sezon giydiği sarı-lacivertli formanın ardından tekrar eski kulübü Zenit’e geri dönmüştü.

ZENİT FENERBAHÇE MAÇINA HAZIR!

Zenit, Rusya Ligi’nin ilk yarısını lider tamamladı. Ancak ligde son maçına 9 Aralık’ta çıktı. Mavi- Beyazlılar, lige verilen uzun kış arasını Katar ve İspanya’da yaptığı kamplarla değerlendirdi. Sergey Semak’ın ekibi, bu süreçte 6 hazırlık maçı oynadı. 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldılar. Rus devi, ara transfer döneminde orta sahanın yıldızı Leandro Paredes’i PSG’ye sattı. Savunmaya Shakhtar’dan Rakitsky, orta sahaya Barrios ve hücum hattına Azmoun’u transfer ettiler.

AZMOUN YENİ KATILDI

Rakitsky ve Barrios, oynadıkları hazırlık maçlarında iyi bir görüntü çizemedi. Teknik direktör Semak, 2-1 kazanılan Sarpsborg mücadelesi sonrası yaptığı açıklamada özellikle Paredes’in yerine alınan Barrios’un takıma uyum sağlayamadığını söyledi. Azmoun ise yeni takımıyla ilk idmanına önceki gün çıktı. Semak’ın İranlı yıldızı yarınki mücadelede oynatması beklenmiyor.

Kaynak : POSTA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.