X

Fenerbahçe yarı finalde

PTT Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe geriden geldiği maçta Mersin Büyükşehir Belediyespor‘u 71-63 mağlup etti. Fenerbahçe bu sonuçla adını yarı finale yazdırdı ve Hatay Büyükşehir Belediyespor’un rakibi oldu.

Fenerbahçe yarı finalde

Maçın ilk çeyreğinde dengeli bir oyun ortaya çıkarken, ikinci çeyrekte Fenerbahçe hücumda durdu ve Mersin bunu iyi değerlendirdi. Soyunma odasına Fenerbahçe 40-31’lik skorla geride girdi.
Üçüncü çeyrekte daha derli toplu bir görüntü çizen Fenerbahçe, savunmada rakibini durdursa da, hücumda bunu pek ödüllendiremedi. Mersin son çeyreğe 53-47’lik avantajla girdi. Son çeyrekte Fenerbahçe kontrolü eline alırken, son dakikalarda skor avantajını da yakaladı ve adını yarı finale yazdırdı. Fenerbahçe‘de Giorgia Sottana 22 sayı-6 asist yaparken, Kia Vaughn 14 sayı-4 ribaunt, Tuğçe Canıtez 5 sayı-7 ribaunt, Anastasiya Verameyenka 8 sayı-10 ribaunt ve Ana Dabovic 15 sayı yaptı.
(Murat Akgül – Beril Solmuşgül /İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.