X

Fenerbahçe transfer rotasını İngiltere ve Yunanistan’a çevirdi! İşte listedeki isimler…

Sarri'nin gelişi sonrasında Chelsea'de gözden düşen Moses için yoğun çaba harcayan Fenerbahçe ayrıca Yunanistan ekibi PAOK'un 10 numarası Pelkas için de bastırıyor. Sarı lacivertliler, Amr Warda'nın bonservisinde ise Yunan ekibinden indirim bekliyor.

Fenerbahçe transfer rotasını İngiltere ve Yunanistan’a çevirdi! İşte listedeki isimler…

Fenerbahçe, yeni isimleri kadroya katmak için yoğun çaba sarf ediyor. İngiliz kulüpleriyle temaslar sürerken, transferi bitme aşamasına gelen ilk isim Chelsea‘nin Nijeryalı oyuncusu Victor Moses

Conte döneminde takımın vazgeçilmez isimlerinden olan Moses, Sarri’nin gelişi sonrası 2 lig maçında 26 görev alabildi. Fenerbahçe her iki kanatta oynayabilen oyuncuyu, 1.5 yıllığına kiralamak istiyor.

Sarı lacivertlilerin ayrıca 10 numara Pelkas ve kanat oyuncusu Warda için Yunan ekibi PAOK’a teklif yaptı.

PAOK yönetimi, şampiyonluğa oynarken en büyük kozu Pelkas’ı satmaya yaklaşmıyor. Kanarya, iki kanatta da oynayabilen ve sol ayağını çok iyi kullanan Mısırlı oyuncu Amr Warda’nın 3 milyon euro olan serbest kalma bedelinde indirim bekliyor.

Menajerler tarafından önerilen ve onay gören Brezilya ekibi Parana’nın oyuncusu Lucas’ın durumu ise bu hafta içerisinde netleşecek.

Fenerbahçe, 6 milyon euro serbests kalma bedelli futbolcu için 4 milyon euro önerdi.

Kaynak: Sabah

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.