X

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu Başladı

Fenerbahçe’nin 2017 Olağan Mali Genel Kurul’u Başladı. Genel Kurul üyelerinin Yoğun Katılım Sağladığı Mali Genel Kurul’da, Yönetim Kurulu üyeleri Ve Denetim.

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu Başladı

Ülker Sports Arena’da gerçekleşen ve yoğun katılımın sağlandığı 2017 Mali Genel Kurul’u başladı. Euroleague Şampiyonluğu Kupası da Genel Kurul’un yapıldığı salona getirildi. Üyeler kupayla fotoğraf çektirebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı olan Vefa Küçük, oy birliğiyle Genel Kurul Divan Başkanı seçildi. Küçük açılış konuşmasını yaptı. Geçtiğimiz yıl 5 Haziran’da yine Mali Genel Kurul’da konuşma yaptığını belirten Vefa Küçük, “Ülkemizde baş gösteren belli terör grupları ve ülkemizin rejimine dönük tehlikelerden bahsetmiştim. Fettullah Gülen Cemaati’ni de isim zikrederek belirtmiştim. Dış güçlerin ülkemizdeki piyonu olan Gülen Cemaati’ni ve Güneydoğu’daki yıkıcı gücü belirtmiştim. Bu konuşmamdan 40 gün sonra 15 Temmuz kalkışması olmuştur. Geleceğimizi karartacak kötü emelli bir hareketti bu. Milletimizin ve Fenerbahçeliler’in tamamı, bu demokrasi dışı emellere karşı geldi ve onlar başarısızlığa mahkum oldu. 3 Temmuz 2011’de bu terör örgütü olan ve örgüt olduğu sonradan anlaşılan cemaat lideri ve mensupları, kulübümüze 2007’den sonra el atmış, 2011’de başkanımızı, bazı yöneticilerimizi ve bazı kulüp çalışanlarımızı, yargısız infaza varacak şekilde adli sürgüne göndermiştir” ifadelerini kullandı. “Kumpası kuranlardan davacı olduk” Fenerbahçe tarihinde başkan ve yöneticilere karşı yapılan bu kumpasın ilk olmadığını söyleyen Küçük, “1918 yılında eski başkanımız Sabri Toprak, o günkü saltanat tarafından ve Türkiye’yi ve İstanbul’u işgal eden yabancı güçlerle Malta’ya sürgüne gönderildi. 1960 yılında yaşanan ihtilalde eski başkanlarımız Osman Kavrakoğlu, Agah Erozhan ve Medeni Berk, 3 Temmuz gibi demokrasiye uygun olmayan bir ortamda Yassıada’ya sürgüne gönderilmişti. Daha öncekiler saltanat ve 1960’da ordu güçlerinin eliyle sürgüne gönderilmiştir. 3 Temmuz’da yaşananlar kanuna uygun şekilde gösterilse de bunun bir kumpas olduğu ortaya çıkmıştır. Bunu yapanların cezalandırılmaları için yöneticilerimiz ve camiamız davacı olmuştur. Adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Küçük, “2016 yılı faaliyet raporu görüşülmesi ve 2017 bütçe tasarısının görüşülmesi için toplandık. 2016 yılında başkanımız ve yöneticilerimiz önemli tasarruflarda bulundu. Bunlardan birisi Fenerbahçe Üniversitesi’nin kurulmasıdır. Bu büyük bir başarıdır. 2017 yılında da yönetimin yatırımları devam edecektir. Bundan sonraki her dönem hem atılım, hem yatırımdır. Bundan dolayı başkan ve yönetime başarılar diliyorum. Allah onlara yardımcı olsun” diye konuştu.  Bozhan Memiş – Uygar Aydın
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.