X

Fenerbahçe Nicolas Castillo ve Ferreyra ile ilgileniyor

Fenerbahçe, Benfica'da forma şansı bulamayan Facundo Ferreyra ve Nicolas Castillo'dan birini kiralamak için devreye girdi.

Fenerbahçe Nicolas Castillo ve Ferreyra ile ilgileniyor

Fenerbahçe‘nin Benfica ile iki forvet oyuncusundan birini almak için görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Portekiz gazetesi A Bola‘da yer alan habere göre; Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage‘nin Haris Seferovic, Joao Felix ve Jonas‘ı as forvetleri olarak belirlediği ve Nicolas Castillo ile Facundo Ferreyra‘nın da kadroya giremedikleri için ayrılık talebinde bulunduğu ifade edildi. Fenerbahçe‘nin de Arjantinli Ferreyra ve Şilili Castillo‘dan birini kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

Islam Slimani‘nin gösterdiği performanstan mutlu olmayan Fenerbahçe‘nin, iki golcüden biriyle bu sorunu çözmeyi planladığı yazıldı.

Facundo Ferreyra, bu sezon oynadığı 8 maçta toplam 522 dakika süre aldı ve 1 gol atabildi. Facundo, bir önceki kulübü Shakhtar‘da ise 115 maçta 60 gol atmıştı. 

Nicolas Castillo ise oynadığı 11 maçta 270 dakika süre aldı ve gol atamadı. 7.9 milyon Euro‘ya UNAM Pumas‘tan transfer edilen 25 yaşındaki Şilili, 2017/18 sezonunda oynadığı 32 maçta 18 gol atıp 4 asist yapmıştı.

İNGİLİZLER, SLIMANİ İÇİN CARDIFF‘İ YAZMIŞTI

İngiliz futbolcu menajeri Martin Cockshaw‘ın ortaya attığı iddiaya göre; Leicester, Fenerbahçe‘ye Slimani‘nin kiralık sözleşmesini iptal etme önerisinde bulundu. Slimani‘nin de moralinin oldukça bozuk olduğu ve Fenerbahçe‘den ayrılmak istediği basına yansıdı.

Nantes‘tan kulüp rekorunu kırarak 17 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer ettiği Emiliano Sala‘nın Manş Denizi üstünde kaybolması sonrası forvet arayışlarına giren Cardiff City‘nin Islam Slimani için Leicester ile görüştüğü, Fenerbahçe‘nin de Slimani‘yi bırakmayı kabul etmesi halinde bu kiralık transferin önünde tek bir engel kalacağı ifade edildi.

Fenerbahçe‘nin daha önce de Slimani‘yi Leicester‘a geri göndermek istediği ancak 30 yaşındaki Cezayirli futbolcunun tazminat ve komisyon istediği gündeme gelmişti. Şayet, Slimani‘nin de Cardiff City‘e gitmeyi kabul etmesi halinde bu transferin gerçekleşeceği öğrenildi.

LEICESTER CITY‘NİN TRANSFER REKORU

Fenerbahçe formasıyla bu sezon Süper Lig‘de çıktığı 14 maçta sadece 1 gol atan Islam Slimani, 30.5 milyon Euro bonservis ücretiyle Leicester City‘nin halen en pahalı transferi konumunda bulunuyor.

(Sporx)

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.