X

Fenerbahçe Mohanad Ali Kadhim’i takibe aldı

Slimani'nin beklentileri karşılayamaması nedeniyle birçok forveti takibe alan sarı lacivertliler son olarak Iraklı genç yetenek Mohanad Ali Kadhim'i izlemeye aldı.

Fenerbahçe Mohanad Ali Kadhim’i takibe aldı

Devre arası kamp dönemini Antalya‘da gerçekleştiren Fenerbahçe‘de teknik direktör Ersun Yanal‘ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten yönetim şu ana kadar sadece Sadık Çiftpınar transferini gerçekleştirdi. Ziraat Türkiye Kupası‘nda gol yollarında büyük sorun yaşayan Fenerbahçe‘de ilk rota forvete çevrildi.

Slimani‘nin beklentileri karşılayamaması nedeniyle birçok forveti takibe alan sarı lacivertliler son olarak Iraklı genç yetenek Mohanad Ali Kadhim‘i izlemeye aldı. Esmeri Sarışını Kumralı ile Ateşli Sohbet Numaraları ile ateşli anlarda sanal seks yapın. Asya Kupası‘nda attığı şık gollerle dikkat çeken 18 yaşındaki Mohanad Ali Kadhim, Fenerbahçe‘nin transfer listesine girdi. Irak Milli Takımı ile Asya Kupası‘nda oynadığı 3 maçta 2 gol atan Mohanad Ali Kadhim‘in sarı-lacivertli kulübün radarında olduğu iddia edildi.

Salah‘a benzetiliyor

Anderlecht‘in de ilgilendiği 18 yaşındaki Iraklı forvetin, Milli Takım formasıyla alt kategoriler dahil 29 maçta toplam 25 golü bulunuyor. Yeteneği ve futbol stili Liverpool‘lu Mohamed Salah‘a benzetilen Mohanad Ali, Irak Süper Ligi‘nde Al Shorta SC takımı ile 2016-17‘de 30 maçta 12 gol, 2017-18‘de 24 karşılaşmada 16 gol atarak dikkat çekti. Kadhim‘in kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

(Fotomaç)

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.