X

Fenerbahçe için Castillo ve Mitroğlu iddiası!

Sezon başından beri Cezayirli golcü Slimani'den istediği performansı alamayan Fenerbahçe golcü transferi için çalışmalara devam ediyor.

Fenerbahçe için Castillo ve Mitroğlu iddiası!

Skorer Özel 
 
Leicester City’den kadrosuna kiralık olarak Slimani’yi kadrosuna katan Fenerbahçe yıldız golcü ile yolları ayırmayı planlıyor. Cezayirli golcüye İngiltere, İspanya ve Fransa’dan birçok takımın talip olduğu öğrenildi. Gelen tekliflere sıcak bakan Slimani’nin ise yüksek ihtimalle Fransa’yı seçeceği aktarıldı. 
 
İki golcü birden
Bu doğrultuda transfer çalışmaları gerçekleştiren Sarı Lacivertli ekip Benfica’dan Nicolas Castillo ve Olympique Marsilya’dan Kostas Mitroğlu’nu listeye aldı. 
 
İki oyuncu da gelmek istiyor
İki oyuncu ile de prensipte anlaşan Fenerbahçe kulüpleriyle görüşmelere devam ediyor. Marsilya’nın Balotelli’yi kadrosuna katmasından dolayı Mitroğlu transferinin gerçekleşme olasılığının çok daha yüksek olduğu öğrenildi. 
 
Reyes’e yol göründü
Ayrıca Fenerbahçe sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Reyes’i kiralık göndermek istiyor. Oyuncunun başka bir takıma gitmemesi halinde transfer sezonu bitiminde TFF’ye bildirilen listeye kaydetmeme seçeneğini de göz önünde bulunduruyor. 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.