X

Fenerbahçe için adı geçen 4 isim

Kupada Ümraniye'ye yenilen ve taraftarını ligin ikinci yarısı öncesi tedirgin eden Fenerbahçe'de transfer harekatı sürüyor.

Fenerbahçe için adı geçen 4 isim

Bugün Fenerbahçe için 4 isim ortaya atıldı. Takvim’in haberine göre Fenerbahçe orta saha için Manchester United’ın 31 yaşındaki 10 numarası Mata ve Leicester’dan Silva’ya yöneldi. Mata’nın düşük bir rakamla alınması, Silva’nın da kiralanması planlanıyor.

F.Bahçe Sportif Direktörü Damien Comolli’nin İngiltere’de Mata’nın menajeriyle temasa geçtiği ve tecrübeli oyuncunun transfer şartlarını sorduğu iddia edildi.Comolli ile Mata’nın menajerinin önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği ve transferin bu görüşmeye göre şekilleneceği öğrenildi. 41 kez İspanya Milli Takım formasını giyen Juan Mata’nın Manchester United ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Mata bu sezon 21 maçta forma giydi. 5 gol atarken 2 de asiste imza attı. Fenerbahçe 2. hedef olarak Leicester’da forma giyen Adrien Silva’yı istiyor. Portekizli futbolcuyu kiralamak isteyen Sarı-Lacivertliler İngiliz kulübüne teklifte bulunacak.

EMRE MOR VE DABLO İDDİASI

Celta Vigo’da gözden çıkarılan milli oyuncu Emre Mor’un menajerinin Fenerbahçe ile temasa geçtiği öne sürüldü.

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe için bir iddia da İtalya’dan geldi. Sarı lacivertlilerin Fiorentina’da forma şansı bulamayan Bryan Dablo’yu transfer etmek istediği öne sürüldü. (Kaynak: Fotomaç)

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.