X

Fenerbahçe Doğuş Zalgiris Kaunas’ı ağırlayacak

Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague’de bu hafta oynayacağı Zalgiris Kaunas müsabakasına 4 maçlık galibiyet serisini sürdürmek için parkeye çıkacak.

Fenerbahçe Doğuş Zalgiris Kaunas’ı ağırlayacak

Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague’in 12. haftasında evinde yarın saat 20.45’te Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 11 haftada sarı-lacivertliler, 8 galibiyetle üçüncü sırada bulunurken, Zalgiris ise 6 galibiyetle yedinci sırada yer alıyor.

9. RANDEVU
İki takım 2006 yılından beri Euroleague’de 8 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda sarı-lacivertliler, 6 kez parkeden galip ayrılırken, Litvanya ekibi ise 2 kez rakibini mağlup etti. Geçen sezon Euroleague’de oynanan maçları Fenerbahçe, 82-68 ve 76-67’lik skorlarla kazanmıştı.

İSTATİSTİKLERLE İKİ TAKIM

Ligde Fenerbahçe, 80.2 sayı, 32.6 ribaund ve 19.3 asist ortalamalarıyla oynarken, Zalgiris ise 81.3 sayı, 34.5 ribaund ve 19.7 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor. Sarı-lacivertlilerde Jan Vesely 13.7 sayı ortalamasıyla oynayarak takımını sırtlarken, Zalgiris’te ise Paulius Jankunas 13.0 sayı takımın katkıda bulunuyor.
(Oğuzhan Ort/İHA)

(İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.