X

Fenerbahçe 2 yıldızı birden bitiriyor

Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Fenerbahçe'nin transfer harekatına ilişkin 2 iddia var...

Fenerbahçe 2 yıldızı birden bitiriyor

Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinde koştuğu Nijeryalı kanat oyuncusu Victor Moses transferini bitirmek üzere olduğu iddia ediliyor.

Uzun uğraşlar sonucu 28 yaşındaki futbolcuyu ikna eden Sarı-Lacivertliler’in Moses’ı kiraladığı, transferin her an açıklanabileceği iddia ediliyor.

Fanatik’in haberine göre oyuncunun bu akşam eşi, iki çocuğu ve menajerleri Nabile Hakimi ve Neil Leslie Fewings ile İstanbul’a geleceği öğrenildi. Bu sürpriz gelişme gündeme damgasını vururken, Sarı lacivertli kulübün yapmayı planladığı transferin de iyice önünü açtı.

İkinci transfer iddiası ise Adebayor ile ilgili… Son olarak Demba Ba’yı kadrosuna katan Başakşehir’de forma şansı çok azalan Emmanuel Adebayor için transfer izni çıkmış oldu.

SÖZLEŞME 1.5 YILLIK OLACAK

Fenerbahçe’nin bir süredir gündeminde olan Togolu yıldızın birkaç gün içinde kendisini Sarı lacivertli kulübe bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Sözleşmenin 1.5 yıllık olacağı da öğrenildi.

COMOLLİ, DEİN İLE GÖRÜŞME YAPTI

Comollı’nin Adebayor’un menajeri Darren Dein ile bir görüşme daha yaptığı ve ufak tefek pürüzlerin de ortadan kalktığı belirtiliyor.

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.