X

Ergin Ataman’dan Euroleague’e Fenerbahçe çağrısı

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, dün akşam oynanan Fenerbahçe Beko karşılaşmasında bazı sarı-lacivertli taraftarların kendisine yönelik hakaret...

Ergin Ataman’dan Euroleague’e Fenerbahçe çağrısı

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, dün akşam oynanan Fenerbahçe Beko karşılaşmasında bazı sarı-lacivertli taraftarların kendisine yönelik hakaretleri nedeniyle Euroleague yönetiminin soruşturma başlatmasını beklediğini söyledi.
THY Euroleague’in 24. haftasında Anadolu Efes, dün akşam deplasmanda Fenerbahçe Beko’ya 84-66 kaybetti. Sarı-lacivertliler, bu sonuçla ligdeki 21. galibiyetini elde ederken, Efes ise 9. yenilgisini aldı. Mücadelenin ardından Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman ise sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Ataman, Euroleague’e çağrıda bulunarak, bazı sarı-lacivertli taraftarların şahsına yönelik gerçekleştirdiği hakaretlerden dolayı soruşturma başlatılması beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.
Ergin Ataman’ın açıklaması şöyle:
"Dün akşam oynanan Euroleague maçında FB Ülker Arena’da bazı kişi ve grupların maç boyunca şahsıma yaptıkları taciz ve hakaretleri, aynı davranışları sosyal medya hesaplarımı taciz ederek devam etmesini kınıyor, bu hususta Euroleague’in soruşturma başlatmasını bekliyorum."

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.