X

Elis gelmek için can atıyor ancak…

Fenerbahçe'nin ısrarla istediği Honduraslı Alberth Elis için takımı Houston Dynamo'nun kararını yakında vermesi bekleniyor. 22 yaşındaki oyuncu sarı-lacivertlilere gelmek için adeta can atıyor.

Elis gelmek için can atıyor ancak…

Fenerbahçe’de transfer hareketliliği yaşanıyor. Sarı-Lacivertli kulübün renklerine bağlamak istediği Alberth Elis ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yeni sezona ‘merhaba’ diyen Houston Dynamo yöneticilerinin hafta sonuna kadar Fenerbahçe’ye Elis ile ilgili son kararını vereceği öğrenildi.

22 yaşındaki kanat forvetin yöneticilerine “Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum” ifadelerini kullandığı biliniyor. Fenerbahçe’nin bu transferde ısrarcı olduğu ve beklemeye geçtiği bildirildi.

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro olan Honduraslı yıldız, hızı ve tekniğiyle ön plana çıkıyor. 31 kez Honduras Milli Takımı formasını giyen Elis, 7 kez gol sevinci yaşamaya başladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, genç yıldız adayının transferi için ısrar ediyor.

“FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞÜYORUZ”

Bu arada Alberth Elis, kısa bir süre evvel verdiği özel röportajında ‘Fenerbahçe ile görüşüyor musun?’ şeklindeki soruya “Evet, bir teklif var. Görüşmelerimiz devam ediyor. Fenerbahçe çok büyük bir takım, Türkiye liginin de rekabet düzeyinin yüksek olduğunu biliyorum” demişti. (Takvim)

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.