X

Mehmet Özdilek: “Galibiyet Rashad’a moral olsun”

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor evinde Demir Grup Sivasspor'u 4-2'lik skorla yenerek 3 puanın sahibi oldu. Maçın ardından Mehmet Özdilek açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özdilek: “Galibiyet Rashad’a moral olsun”

BB. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek; “Oyuncularımı tebrik ederim. Çok zor bir süreçteyiz. Her maç çok önemli. 3 puanın çok ötesinde bir karşılaşmaydı bizim için. Hak ettiğimiz bir oyunu sahaya yansıttık. 4- 2 önemli skor. Zaman zaman oyuncularımın üzerinde ciddi baskı vardı. 2 tane enteresan gol yedik. Yeni oyuncularımızın performansı pozitifti. Her puan çok kıymetli. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. İlklerin haftası oldu, kendi evimizde 4 gol attık mutlu olduk” diye konuştu.

Öte yandan Özdilek, kız arkadaşını trafik kazasında kaybeden Erzurumsporlu Fransız futbolcu Rashad Muhammed’e başsağlığında bulunarak, “Galibiyet biraz da olsa ona moral olsun” dedi.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.