X

Diyarbakırspor’a bonservis ücreti kazandıran tek futbolcu olan Burhan Eşer, Hekimoğlu Trabzon’da

2007-2008 SEZONUNDA KULÜBÜ DİYARBAKIRSPOR'A O ZAMANKİ RAKAMLA 750 BİN TL BONSERVİS ÜCRETİ KAZANDIRIP KULÜBÜN TRANSFER YASAĞININ KALDIRILMASINI SAĞLAYARAK GENÇLERBİRLİĞİ'NE TRANSFER OLAN BURHAN EŞER, 15 YILDIR MEMLEKETİ DİYARBAKIR'I ÜST LİGLERDE TEMSİL EDİYOR.

Diyarbakırspor’a bonservis ücreti kazandıran tek futbolcu olan Burhan Eşer, Hekimoğlu Trabzon’da

2007-2008 sezonunda kulübü Diyarbakırspor’a o zamanki rakamla 750 bin TL bonservis ücreti kazandırıp kulübün transfer yasağının kaldırılmasını sağlayarak Gençlerbirliği’ne transfer olan Burhan Eşer, 15 yıldır memleketi Diyarbakır’ı üst liglerde temsil ediyor.

Her sezon Diyarbakır’daki amatör kulüplere malzeme ve maddi destek sağlayan 35 yaşındaki futbolcu, uzun yıllar Süper Lig ve 1. Ligde oynadıktan sonra yeni sezon için 2. Ligin iddialı ekibi Hekimoğlu Trabzon ile anlaştı. Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu ve Sivasspor formasını Süper Ligde giyen Burhan Eşer, 1. Ligde de Sivasspor ve Erzurumsporla Süper Lige yükselme sevinci yaşadı.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.