X

Türkiye'nin en iyisi "Vakıfköy"

Bursaspor'un alt yapısı bütün imkansızlıklara rağmen adından söz ettirmeye devam ediyor. Son 10 yılda alt yapıdan çıkan futbolcuların transfer sezonlarında adının geçmesi de camiada umutlanmaya neden oluyor.

Türkiye'nin en iyisi "Vakıfköy"

Bursaspor’da Vakıfköy sevinci yaşanıyor. Adından sıkça söz ettiren Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri bir çok futbolsever tarafından da “Futbolcu Fabrikası” olarak adlandırılıyor. Bun sezon alt yapıdan çıkartılan futbolcularla sezona devam eden Bursaspor’da genç futbolcuların bireysel performansı dikkat çekiyor. Özellikle bu sezon adı bir çok takımla anılan Ali Akman, Burak Kapacak, Vefa Temel, Çağatay Yılmaz gibi isimlere her geçen gün yenileri ekleniyor. Altınordu deplasmanında ilk defa Bursaspor formasını profesyonel bir şekilde terleten Vefa Temel ile aynı maçta golleri atan iki futbolcu Ali Akman ve Emirhan Aydoğan’ın Vakıfköy patentli olması ve daha sonra sahasında Giresunspor’a 2-1 kaybettiği maçta takımın tek golünü atan ve aynı zamanda transferin de gözdesi olan Burak Kapacak’ın da Vakıfköy’den çıkmış olması gözleri tekrardan Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerine çevirdi. Bu sezon kadrosunda Vakıfköy’den 20 futbolcu bulunan Bursaspor’da son oynanan Giresunspor müsabakasında oyuna sonradan girenler dahil olmak üzere toplam 10 futbolcu forma giydi. Bir önceki hafta ise deplasmanda Altınordu karşılaşmasında  yine 10 futbolcu Vakıfköy patentli olarak göze çarptı. Gençlik Geliştirmeden Kurulunda bulunan Serhat Arı ve Ceyhun Yaman’ın bu sezon Vakıfköy’de akademi liglerinin oynanıp, oynanmayacağı yönünde belirsizlik sürmesine rağmen tesislerin eksikleriyle alakalı yoğun çalışma temposu devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ise Bursaspor transfer tahtasını açamamış ve Bursaspor ilk 3 maçta aldığı puanlarla zirve yarışı içerisinde olmuştu.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.