X

SON DAKİKA PİYANGOSU!

Bursaspor 2-0 geriye düştüğü maçın son dakikalarında adeta futbol dersi ve 4 dakika içinde bulduğu gollerle sahadan puanla ayrılmayı başardı.

SON DAKİKA PİYANGOSU!

Maça Kasımpaşa hızlı başladı. İstanbul ekibi Trezeguet’yle 25 ve 28. dakikalarda gole çok yaklaştı. Ancak Harun Tekin muhteşem kurtarışlarıyla buna izin vermedi. Ancak maçın 32. Dakikasında bu kez Harun’da yeterli olamadı ve Kasımpaşa Eduok’un golüyle 1-0 öne geçti.

Bursaspor golün şokunu daha üstünden atamadan 37’de Mensah’ın uzaktan attığı gole de engele olamadı ve iki farklı geriye düştü: 2-0.

Kasımpaşa 2-0 öne geçtikten sonra da baskılı olan taraftı. 41’de Sadiku’yla tekrar gole yaklaştı ancak iki gol yemesine rağmen maçın yıldızlarından Harun Tekin, buna izin vermedi. İlkyarının son anında Trezeguet yine net pozisyon kaçırdı ve devre oldu.

İkinci yarıya Bursaspor, Agu-Jorquera değişikliği ile başladı. 46’da da Joquera’nın ortasına iyi yükselen Batalla, topa vuran isim oldu ancak golle sonuçlandıramadı. Kasımpaşa 50’de, Bursaspor da 51’de net poziyon yakaladı. Yeşil Beyazlılar, Stancu’nun boş arkadaşını görememesiyle net pozisyondan eli yine boş döndü.

Maçın 57. dakikasında Trezeguet, Badu’nun bileğine bastı ve hakem tarafından direk kırmızı kartla cezalandırıldı. Dakikalar 60’ı gösterdiğinde Batalla’nın ortasına iyi yükselen Ertuğrul, güzel bir kafa vuruşu yaptı ancak çerçeveyi göremedi.

Bursaspor 72’te Kembo ile gole çok yaklaşırken, defansında da açıklar verdi.

Maçın 89. dakikasında ise Kembo’nun ortasına arka direkte Ertuğrul dokundu ve skor 2-1’e geldi.

Bursaspor bu golden sonra iyice kontrolü eline aldı 

Kalan dakikada başka gol sesi çıkmayınca mücadele 2-2 sona erdi.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.