X

Sadece kulübün menfaatlerini düşünüyorum

Serdar Özkan konusuna da değinen genç hoca “Ben şu anda kaos yaratacak açıklamalara girmek istemiyorum" dedi.

Sadece kulübün menfaatlerini düşünüyorum

“Sadece kulübün menfaatlerini düşünüyoruz”

Serdar Özkan konusuna da değinen genç hoca “Ben şu anda kaos yaratacak açıklamalara girmek istemiyorum. Ben bu konuda konuşursam yarın bütün Bursa bu açıklamaları konuşacaktır. Bizler bu kulübün menfaati için her türlü kararı alabiliriz. Bu tüm oyuncular için de geçerli. Bu konu ile ilgili önümüzdeki günlerde gerek ben, gerekse de Başkanımız gerekli açıklamalarda bulunacaktır. Bizim gündemimiz önümüzdeki Tuzlaspor maçını düşünüyoruz. İsim bazlı değil, kulübün menfaati anlamında ne gerekiyorsa onları yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“Başkanımız ve yönetimimiz çok uğraşıyor”

Transfer tahtası ve puan silme ile ilgili Mustafa Er şunları söyledi: “Başkanımız ve yönetimimiz çok ciddi anlamda uğraşıyor. Ben de konularla alaka istişare halindeyim. Ellerinden geleni yapıyorlar. İnşallah iyi haberler alırız diye düşünüyoruz. Biz tamamen sahaya bakıyoruz. Neler yapabiliriz, ona bakıyoruz. Başkanımız gerekli açıklamayı yapacaktır.”

“Millî maç arasında kamp yapacağız”

Mustafa Er, Tuzlaspor maçıyla ilgili olarak ise, “İyi transferler yaptılar. 3 maçta 7 puan aldılar. Zor maç olacağını biliyoruz. Ama biz oraya a kazanmaya gideceğiz. ” dedi.

“Bolu’ya kampa gideceğiz”

Önümüzdeki hafta Tuzlaspor maçının ardından salı günü Bolu’ya kampa gideceğiz. Bir veya iki hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Özer, Burak Kapacak ve Burak Altıparmak haricinde tam dokuz aydır resmi maç oynayan oyuncumuz yok. Bunun dezavantajını maalesef yaşıyoruz. Her geçen gün takımımız milli maç arasından sonra daha da iyiye gidecektir.”

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.