X

"Takım olarak savaşmaya hazırız"

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Alanyaspor maçı öncesi yaptığı değerlendirmede, “Takım olarak savaşmaya hazırız. Önümüzde bir deplasman karşılaşması var. Ben eminim ki bu karşılaşmadan mutlaka bir şeyler çıkartacağız, çıkarmamız gerekiyor” dedi.

"Takım olarak savaşmaya hazırız"

Süper Lig’in 19. haftasında 27 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda hazırlıklar sürüyor. Sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi Teknik Direktör Paul Le Guen, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başakşehir maçında hayal kırıklığı yaşadığını defalarca söylediğini aktaran Le Guen, “Bunun belli sebepleri vardı. Umduğumuz sonucu alamadık bu karşılaşmadan. Umutsuzum değilim kesinlikle. Takımımdan bir reaksiyon bekliyorum. İyi sonuçlara geri dönüş yapacağımızı, iyi sonuçlar almaya tekrardan başlayacağımıza inanıyorum. Bunu söyledim ama başımız dik. Takım olarak savaşmaya hazırız. Önümüzde bir deplasman karşılaşması var. Ben eminim ki bu karşılaşmadan mutlaka bir şeyler çıkartacağız, çıkarmamız gerekiyor. Zor ve yoğun bir lig Türkiye ligi. Herkesin birbirine yakın olduğu yoğun bir lig. Mutlaka bir şeyler kazanacağımıza inanıyorum bu karşılaşmadan ama her şeyden önce savaşacağız” dedi.

"BÖYLE BİR CEZA OLAMAZ"
Bir basın mensubunun, ‘Başakşehir yenilgisinin bir cezası olacak mı?’ şeklindeki sorusunu yanıtlayan deneyimli teknik adam, şu ifadeleri kullandı:
“Ceza kelimesini kullanmak çok doğru mu emin değilim. 11’de olmamak hiçbir zaman ceza değildir. Böyle bir ceza olamaz. Ben bir teknik direktörüm ve seçim yapmak zorundayım. Bu tarz maçlardan sonra böyle değerlendirmeleri yapmak, akıllardan böyle şeylerin geçmesi normaldir ama takım içinde bir rekabet var. İyi olanın oynaması gereken bir rekabet, bir yarışma var. Ben de bu yarışmanın hakemiyim. İyi olan kimseyi sahaya koymak konusunda görevliyim."

"KONUŞTUKLARIMIZ BİZİM ARAMIZDA"
Futbolcularıyla bazı görüşmeler gerçekleştirdiğini ifade eden Fransız teknik adam, “Bunlar her zaman yaptığımız görüşmeler. Kazansak da bazı görüşmeler gerçekleştiriyorum oyuncularımla, kaybetsek de. Böyle bir mağlubiyetten sonra gerçekleştirdiğimiz rutin görüşmelerin çapı biraz değişiyor. Belli adaplar olmalı oyuncularla aramızda. Onlarla bir görüşme yapıyorum ve bu görüşme tabi ki de onlarla benim aramda kalacak. Konuştuklarımız bizim aramızda. Onlar bilir, ben bilirim ama basın önünde bu konuştuklarımızı anlatmayacağım" dedi.

BATALLA’NIN TEDAVİSİNE DEVAM EDİLDİ
Öte yandan yeşil-beyazlılarda sakatlıkları süren Ertuğrul Ersoy, Emre Taşdemir ve Kofi Atta, takımdan ayrı düz koşu yaparken, kaptan Batalla’nın ise tedavisine devam edildi.

KUBİLAY KANATSIZKUŞ AMELİYAT OLDU
Genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş da kasığından geçirdiği sakatlık sebebiyle bugün Katar’da kasık fıtığı ameliyatı geçirdi. Kubilay, ameliyatın ardından yaklaşık 1 hafta sürecek tedavi programından sonra Bursa’ya gelecek ve tedavisine burada devam edilecek.
Genç oyuncunun 3 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara katılacağı bildirildi.

ALANYA YOLCULUĞU YARIN
Bursaspor, yarın sabah saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanın ardından saat 16.00’da Yenişehir Havaalanı’ndan özel uçakla Alanya’ya gidecek.
(Mesut Alan/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.