X

Eski başkandan, yeni başkana destek!

Bursaspor eski başkanlarından Remzi Cinoğlu, yeni seçilen Erkan Kamat'a destek mesajı yayınladı.

Eski başkandan, yeni başkana destek!

Bursaspor Kulübü tarihinin en zor dönemlerinden birisinin yaşandığını ifade eden Cinoğlu, mevcut Başkan Erkan Kamat‘a destek verilmesini istedi.

Remzi Cinoğlu‘nun paylaşımı şöyle;

Bursaspor mali anlamda tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Şampiyonluk sonrası yapılan hatalar, “borç yiğidin kamçısıdır” diyerek girilen süreç Bursaspor’u eşi benzeri görülmemiş bir borç batağına sürükledi. Ve şampiyon bir takım olduğumuz halde Süper Lig‘e veda ettik. Eski bir Bursaspor başkanı olarak defalarca kamuoyunu uyardım, borcun büyüklüğünün kulübümüzü felakete sürüklediğini anlatmaya çalıştım.

İşte bu ortamda sayın Erkan Kamat hiç kimsenin cesaret edemediği bir işi yaptı. Aday olarak ateşten gömleği giydi ve taşın altına elini soktu. 680 milyonluk borçta en küçük bir sorumluluğu olmamasına rağmen dünkü yenilgi sonrası faturanın ona kesildiğini görüyoruz. Oysa camiamız bu borç meydana gelirken ne yazık ki sesini çıkarmamış ve işin ciddiyetinin farkına varamamıştır.

Şimdi yapılacak olan tek şey seçilmiş Bursaspor Başkanı Erkan Kamat’a destek olmaktır. Kentin tüm dinamiklerinin ve camianın başkana destek olması şarttır. Durum son derece vahimdir. Puan silme başta olmak üzere cezalar kapıdadır, Bursa’nın en büyük markasının göz göre göre yok olmasına izin verilmemelidir.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.