X

Bursaspor Badji transferinde sona geldi

Bursaspor’un transfer listesinde ilk sırada yer alan Stephane Badji’nin yeşil-beyazlı kulübe imza atmasının an meselesi olduğu öğrenildi. ...

Bursaspor Badji transferinde sona geldi

Bursaspor’un transfer listesinde ilk sırada yer alan Stephane Badji’nin yeşil-beyazlı kulübe imza atmasının an meselesi olduğu öğrenildi.
Yeni sezon öncesi yalnızca Makedonya 1. Lig takımlarından Akademija Pandev’den 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Jani Atanasov’u kadrosuna katan yeşil-beyazlı ekipte, transfer çalışmaları sürüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın da ısrarla istediği Stephane Badji transferi için görüşmelerde son aşamaya gelen Bursaspor yönetimi, hem 28 yaşındaki oyuncu hem de kulübü Belçika’nın Anderlecht ile büyük oranda anlaşma sağladı.
Geçen sezonu Kayserispor’da kiralık olarak geçiren ve forma giydiği 35 maçta 3 gol, 3 asistlik performans sergileyen Badji’nin bonservis bedeli için 600 bin euro ödeneceği bildirildi.
(Mesut Alan/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.