X

Batalla gibi olacağım!

Bursaspor'un yıldız adaylarından Vefa Temel Giresunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada "Batalla gibi olmak istiyorum" dedi.

Batalla gibi olacağım!

Altınordu galibiyeti sonrası moral bulduklarını ancak Giresun önünde bunu bir seriye dönüştüremedikleri için üzgün olduğunu belirten Vefa, “Hafta içi çok çalıştık ancak sahada istediklerimizi yapamadık. Milli maç arası öncesi önümüzdeki hafta Tuzlaspor deplasmanına çıkacağız. Bu maçı kazanarak milli araya moralli ve daha sağlam girmek istiyoruz” dedi. Yeşil Beyazlı taraftarlar tarafından oyun stilinin Bursaspor‘un efsane futbolcusu Pablo Martin Batalla‘ya benzetilmesi ile ilgili de yorumda bulunan 18 yaşındaki krampon,”Bunları duymak hoşuma gidiyor. Batalla benim idollerimden biri. Ancak ben henüz 18 yaşındayım ve yolun çok başındayım. Batalla gibi olmak hedefim ama yavaş yavaş ilerlemeliyim. Daha çok çalışıp süre alıp takıma katkı koymak için sezon boyunca elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.