X

Trabzonspor: “Hicap ve öfke duyuyoruz”

Trabzonspor Kulübü, derbi maçta Teknik Direktör Şenol Güneş’in başına isabet eden cisim üzerine yaptığı sert açıklamada, “Unutulmasın ki bu gece yaşan...

Trabzonspor: “Hicap ve öfke duyuyoruz”

Trabzonspor Kulübü, derbi maçta Teknik Direktör Şenol Güneş’in başına isabet eden cisim üzerine yaptığı sert açıklamada, “Unutulmasın ki bu gece yaşanan olay; şiddet, kaos ve eyyamcılıkla malul Türk futbolunun minyatür bir resmidir” dedi.
Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bu akşam Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde yaşanan olaylar ülke futbolunun içine düştüğü derin girdabın acıklı bir ifadesidir. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in başına isabet eden cisim, ülke futboluna vurulmuş ağır bir darbedir. Trabzonsporumuzun efsanesi, ismi Türk futboluna mal olmuş bu değerli futbol insanına yapılan saldırı karşısında hicap; ve dahası büyük bir öfke duyuyoruz. Unutulmasın ki bu gece yaşanan olay; şiddet, kaos ve eyyamcılıkla malul Türk futbolunun minyatür bir resmidir.”
(Gökmen Şahin /İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.