X

Tarihi transfer gerçekleşti! Cenk Tosun Everton’da!

Beşiktaş, Cenk Tosun Beşiktaş, Everton ile 27 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı.

Tarihi transfer gerçekleşti! Cenk Tosun Everton’da!

Bir haftadır konuşulan transfer gerçekleşti ve Cenk Tosun’un transferi konusunda Beşiktaş ile Everton anlaştı. İngiliz ekibi, 27 milyon euroya Cenk Tosun’u renklerine kattı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün akşam İngiltere’ye giderek Everton’lı yetkililerle biraraya geldi. Bu sabah teklife son hali verildi ve golcü oyuncunun transferi sonuçlandı.

Beşiktaş, İngiliz kulübü Everton ile Cenk Tosun transferi için 27 milyon euroya anlaştı.

25 milyon euro peşin olarak ödenecek, geriye kalan 2 milyon euronun Cenk Tosun’un oynadığı maçlara ve performansına göre verilecek.

Bu akşam Liverpool’a gidecek olan Cenk Tosun, yarın sağlık kontrolünden geçecek ve kendisini 4.5 yıllığına Everton’a bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

Teknik direktör Allardyce’ın Cenk Tosun’u Liverpool’la oynanacak kupa maçı kadrosuna alması bekleniyor.

3 yıl önce Gaziantep‘ten bedelsiz gelen Cenk Tosun, bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi’nde attığı gollerle adından söz ettirirken; Türk futbol tarihine de geçti. 26 yaşındaki oyuncu, bu sezon başında Roma’ya 15 milyon Euro’ya giden Cengiz Ünder’i geçti ve Türkiye‘den en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan oyuncu oldu.

 

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.