X

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçeli olarak derbide oynamasını istemem!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 yenerek zirve takibini sürdürdüğü maçın ardından yaptığı açıklamada, önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisiyle ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçeli olarak derbide oynamasını istemem!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de 22. haftasının açılış maçında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’u 2-1 yenerek zirve takibini devam ettirdi.

Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup ederek bu sezon ilk kez 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Sarı kart gören Adem Ljajic, önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Yeni Malatyaspor – Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Dilmen’in açıklamaları şu şekilde:

“5-1 bitecek maçı kaleci oyunda tuttu. Kalecinin üstün başarısından Ljajic ve Burak’ın başarısız vuruşlarını da eklersek ardından Lens’in vuruşunu da koyarsak bu skor ortaya çıktı. Erzurum’a puan kaybetmesine rağmen 5 maçta 13 puan aldı Beşiktaş. Karşılaşmalar maçtan önce kazanılmıyor”

“Beşiktaş hak etti”

“Beşiktaş, çok çok değerli bir takıma karşı çok değerli bir 3 puan aldı. Her maç artık çok zor. 5 maç sonunda alınmış 13 puan çok önemli. Beşiktaş hak etti. Adem Ljajic nefis bir forvet arkası orta saha oyuncusu. Cüneyt Çakır çok başarılı bir maç yönetti”

“Profesyonellikle duyguları karıştırmamak lazım”

“Ljajic’in yaptığı tabii ki hatadır ama hata yaptığını ne zaman anladı? Döndüğü zaman. ‘Eyvah’ dedi. Ama futbolcular da insandır, duygularıyla hareket ediyor. O duygusu olmasa o hareket olmazdı zaten. Profesyonellikle duyguları karıştırmamak lazım”

‘Ljajic oyunu ile ‘bonservisimi alın’ diye de bağırıyor’

“Ersun Yanal’a, ‘Beşiktaş’ta kim olmasın?’ diye sorsalar, ilk söyleyeceği isim Ljajic olurdu. Oyunu ile ‘bonservisimi alın’ diye de bağırıyor. Yoksa Türkiye’de başkası alır, onu da söyleyeyim”

“Fenerbahçeli olarak, derbide Quaresma’nın oynamasını istemem”

“Ben Fenerbahçeli olarak, derbide Quaresma’nın oynamasını istemem; Beşiktaşlı olsam, Quaresma’nın derbide oynamasını isterim”

Kaynak: www.gaste24.com

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.