X

Quaresma ile kritik zirve!

Serdar Adalı yüz yüze görüştüğü Ricardo Quaresma'dan takımda kalmasını istedi.

Quaresma ile kritik zirve!

Beşiktaş İkinci Başkanı, Portekiz’e dönme planları yapan tecrübeli futbolcuya vize vermedi, “Çin veya Arap ülkelerinden teklif varsa 4-5 milyon euro kazandırarak gitmen gerekir. Porto’ya dönmek istiyorsan lig sonuna kadar kal, takımı yarı yolda bırakma” dedi.

Beşiktaş Yönetimi ve Teknik Direktör Şenol Güneş, Portekiz’e dönmenin hesaplarını yapan Ricardo Quaresma’yı bırakmıyor. Siyah-beyazlı kulübün İkinci Başkanı Serdal Adalı, 35 yaşındaki tecrübeli yıldızla yüz yüze yaptığı görüşmede en azından sezon sonuna kadar takımda kalmasını istedi.

Beşiktaş’la 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Quaresma’ya kendisinden memnun olduklarını aktaran Adalı’nın, “Devre arasında takımdan ayrılırsan hem teknik hem de ekonomik olarak çok zor durumda kalırız. Senin gibi bir oyuncunun boşluğunu doldurmak kolay değil. Çin veya Arap ülkelerinden teklif varsa kulübüne 4-5 milyon euro bonservis bedeli kazandırarak gitmen gerekir. Porto’ya dönmek istiyorsan bunu en azından sezon sonuna kadar ertele. Sezon sonu geldiğinde oturur yeniden konuşuruz. Şimdi takımı yarı yolda bırakma” dediği belirlendi.

Serdal Adalı görüşmede Teknik Direktör Şenol Güneş’in tıpkı yönetim kurulu gibi Quaresma’nın takımda kalmasından yana olduğunu da bildirdi. Siyah-beyazlı yönetici ile yaptığı toplantıda ayrılık konusunda bir hayli yumuşayan Portekizli futbolcunun düşünmek için süre istediği kaydedildi. Sezonu Beşiktaş forması altında noktalaması beklenen Quaresma’nın birkaç gün içinde kesin kararını yönetime ileteceği ifade edildi.

(Milliyet)

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.