X

Porto Beşiktaş maçı kaç kaç, golleri kim attı/ CANLI ALATIM OKU

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Porto ile karşı karşıya geliyor. Maçta 3 gol var

Porto Beşiktaş maçı kaç kaç, golleri kim attı/ CANLI ALATIM OKU

PORTO:1 – BEŞİKTAŞ:2

(Beşiktaş)
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Temsilcimiz Cenk Tosun’un muhteşem golü ile tekrar öne geçiyor! Ryan Babel’in pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun çok uzak mesafeden harika vuruyor ve kaleci Iker Casillas’ın müdahalesine rağmen meşin yuvarlak sol köşeden filelerle buluşuyor.
25′
Bu dakikalarda ev sahibi Porto yarı sahamızda baskısını artırıyor.
23′
(Beşiktaş)
Savunma arkasına gönderilen topa hareketlenen Ryan Babel ceza sahası içi sol çaprazında sert vuruyor ancak top farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
23’Savunma arkasına gönderilen topa hareketlenen Ryan Babel ceza sahası içi sol çaprazında sert vuruyor ancak top farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
21’GOL… Maalesef Porto, Dusko Tosic’in kendi kalesine attığı GOL ile beraberliği yakalıyor. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Alex Telles ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Moussa Marega kafa vuruşunu yapıyor ancak top Dusko Tosic’e çarparak yön değiştiriyor ve sol köşeden filelerle buluşuyor.

19’Porto gole çok yaklaşıyor. Ceza yayı sol tarafında topla buluşan Yacine Brahimi ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Tiquinho Soares kafa ile pasını altıpas sol çaprazına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Oliver Torres yerden vuruşunu yapıyor ancak top sol kale direğine çarparak oyun alanına geri dönüyor.

16’Sol çaprazdan kullandığımız serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.
13’GOL Temsilcimiz Anderson Talisca ile öne geçiyor! Anderson Talisca’nın ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Cenk Tosun bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor. Kaleci Iker Casillas’dan seken top sağ kanatta Ricardo Quaresma’nın önünde kalıyor. Ricardo Quaresma ortasını ön direğe doğru gönderiyor ve bu noktaya hareketlenen Anderson Talisca kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı kalenin sağ üst köşesinden filelerle buluşturuyor.

10’Porto’da Ric

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Portekiz’in Porto takımıyla deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 197. mücadelesine çıkacak.
Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 196 maçtan 73’ünü kazandı, 81’ini yitirdi, 42’sinde de berabere kaldı.
Avrupa arenasındaki 196 karşılaşmada rakip fileleri 253 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 281 gol gördü.

****

STAT: Estadio do Dragao  
SAAT: 21:45
HAKEM: Anthony Taylor
YAYIN: Tivibu Spor 2

Beşiktaş maçında ilk 11’ler belli oldu

PORTO: Casillas, Ricardo, Felipe, Marcano, Alex Telles, Torres, Danilo, Corona, Brahimi, Marega, Soares
TEKNİK DİREKTÖR: Sergio Conceicao

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner Erkin, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Anderson Talisca, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Cenk Tosun.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.