X

Porto Beşiktaş maçı kaç kaç bitti, golleri kim attı (13 eylül 2017)

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Porto ile karşı karşıya geliyor. Maçta 4 gol var. Maalesef Porto, Dusko Tosic'in kendi kalesine attığı goller beraberlik sağlandı, ancak çok geçmeden Kartal'ın golcüler imdada yetişti. Beşitaş şuanda 3-1 önde. Beşiktaş'ın golleri Talisca ve Cenk Tosun ve Babel'den geldi. Porto Beşiktaş maçında son anlar..

Porto Beşiktaş maçı kaç kaç bitti,  golleri kim attı (13 eylül 2017)

PORTO:1 – BEŞİKTAŞ:3
90’Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.
90′(Porto)
Sol kanattan gelişen atakta Alex Telles ortasını yerden ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Tiquinho Soares vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
87′(Beşiktaş)
Siyah beyazlılarda son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Adriano Correia oyundan alınırken yerine Necip Uysal oyuna dahil oluyor.
86’GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!! Temsilcimiz fişi çekiyor ve Ryan Babel ile durumu 3-1’e getiriyor!!! Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Ryan Babel pasını sağ kanattaki arkadaşı Alvaro Negredo’a veriyor. Negredo tekrar Babel’i görüyor. Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Ryan Babel vuruşunu yapıyor ve Iker Casillas’in müdahalesine rağmen top sol köşeden filelerle buluşuyor.
82′(Porto)
Mavi beyazlılarda son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Danilo Pereira oyundan alınırken yerine Hernani Fortes oyunda dahil oluyor.
81′(Porto)
Porto’da Andre Andre hakeme yönelik itirazlarını sürdürünce sarı kart ile cezalandırılıyor.
78′(Porto)
Sağ kanattan gelişen atakta Ricardo Pereira ortasını yerden penaltı noktasının sağ tarafına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Yacine Brahimi bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
76’Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
73′(Beşiktaş)
Temsilcimizde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ricardo Quaresma oyundan alınırken yerine Alvaro Negredo oyuna dahil oluyor.
69′(Porto)Ceza yayına sokulan Andre Andre yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
68′
(Beşiktaş)Kartallar’da Caner Erkin oyunu yavaşlatmaya yönelik hareket ettiği gerekçesi ile sarı kart görüyor.
67′(Porto)Hızlı gelişen Porto atağında Yacine Brahimi’nin ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Otavio vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kalecimiz Fabricio Agosto’nun üzerine gidiyor.
65′(Beşiktaş)Temsilcimizde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oğuzhan Özyakup oyundan alınırken yerine Gary Medel oyuna dahil oluyor.
64′(Porto)Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Alex Telles ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Ivan Marcano’nun kafa vuruşu sol kale direğinin hemen yanında Oğuzhan Özyakup’da kalıyor.

61′(Porto)Yacine Brahimi’nin ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Tiquinho Soares yerden vuruşunu yapıyor ancak kalecimiz Fabricio Agosto gole izin vermiyor.
60’Oyunun bu bölümünde kendi yarı sahamızdan çıkmakta güçlük çekiyoruz.

57’Bu dakikalarda rakibimiz Porto kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

55′(Beşiktaş)Sol kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Ricardo Quaresma ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Cenk Tosun kafa vuruşunu yapıyor ancak top yan ağlarda kalıyor.

54′(Porto)Ceza yayı sağ çaprazında topu önünde bulan Danilo Pereira yerden vuruşunu yapıyor. Bu topu penaltı noktasına doğru hareketlenen Tiquinho Soares tamamlamak istiyor ancak vuruşu çok etkisiz kalıyor.

51′(Porto)Sağ kanattan kullanılan taç atışında Ricardo Pereira ceza sahası içine doğru uzun oynuyor. Savunmadan seken top penaltı noktası üzerinde Tiquinho Soares’in önünde kalıyor. Tiquinho Soares bekletmeden çok sert vuruyor ancak top savunmamızdan geri geliyor. Bu pozisyonda Portolu oyuncular penaltı bekliyor ancak hakem Anthony Taylor müsabakayı devam ettiriyor.

49′(Porto)Ricardo Pereira’nın pası ile ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Yacine Brahimi bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top savunmamızdan geri geliyor.

46′(Porto)Porto cephesinde ilk oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Oliver Torres ve Jesus Corona oyundan alınırken yerlerine Otavio ve Andre Andre oyuna dahil oluyor.

46’Müsabakanın ikinci yarısı temsilcimiz Beşiktaş’ın vuruşu ile başlıyor

(Porto) Porto cephesinde ilk oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Oliver Torres ve Jesus Corona oyundan alınırken yerlerine Otavio ve Andre Andre oyuna dahil oluyor.

46′ Müsabakanın ikinci yarısı temsilcimiz Beşiktaş’ın vuruşu ile başlıyor.
2. yarı başaldı

45’Hakem Anthony Taylor müsabakanın ilk yarısının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45’Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

44′(Beşiktaş)Oğuzhan Özyakup’un ara pası ile sol çaprazdan ceza sahasına giren Ricardo Quaresma doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Iker Casillas üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

42’Bu dakikalarda karşılıklı pas hataları ile mücadele devam ediyor.

39′(Beşiktaş)Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Anderson Talisca doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

38′(Beşiktaş)Ryan Babel’in ara pası ile sol çaprazdan ceza sahasına giren Oğuzhan Özyakup yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
36′(Porto)Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Oliver Torres ortasını ceza sahası sağ tarafına doğru gönderiyor ancak bu top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

33′(Porto)Jesus Corona’nın pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Tiquinho Soares sağ ayağı ile yerden vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

30’Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken skorda olduğu gibi topa sahip olma üstünlüğümüz de devam ediyor.

(Beşiktaş)GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Temsilcimiz Cenk Tosun’un muhteşem golü ile tekrar öne geçiyor! Ryan Babel’in pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun çok uzak mesafeden harika vuruyor ve kaleci Iker Casillas’ın müdahalesine rağmen meşin yuvarlak sol köşeden filelerle buluşuyor.
25′
Bu dakikalarda ev sahibi Porto yarı sahamızda baskısını artırıyor.
23′
(Beşiktaş)
Savunma arkasına gönderilen topa hareketlenen Ryan Babel ceza sahası içi sol çaprazında sert vuruyor ancak top farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
23’Savunma arkasına gönderilen topa hareketlenen Ryan Babel ceza sahası içi sol çaprazında sert vuruyor ancak top farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
21’GOL… Maalesef Porto, Dusko Tosic’in kendi kalesine attığı GOL ile beraberliği yakalıyor. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Alex Telles ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Moussa Marega kafa vuruşunu yapıyor ancak top Dusko Tosic’e çarparak yön değiştiriyor ve sol köşeden filelerle buluşuyor.

19’Porto gole çok yaklaşıyor. Ceza yayı sol tarafında topla buluşan Yacine Brahimi ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Tiquinho Soares kafa ile pasını altıpas sol çaprazına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Oliver Torres yerden vuruşunu yapıyor ancak top sol kale direğine çarparak oyun alanına geri dönüyor.

16’Sol çaprazdan kullandığımız serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.
13’GOL Temsilcimiz Anderson Talisca ile öne geçiyor! Anderson Talisca’nın ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Cenk Tosun bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor. Kaleci Iker Casillas’dan seken top sağ kanatta Ricardo Quaresma’nın önünde kalıyor. Ricardo Quaresma ortasını ön direğe doğru gönderiyor ve bu noktaya hareketlenen Anderson Talisca kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı kalenin sağ üst köşesinden filelerle buluşturuyor.

10’Porto’da Ric

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Portekiz’in Porto takımıyla deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 197. mücadelesine çıkacak.
Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 196 maçtan 73’ünü kazandı, 81’ini yitirdi, 42’sinde de berabere kaldı.
Avrupa arenasındaki 196 karşılaşmada rakip fileleri 253 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 281 gol gördü.

****

STAT: Estadio do Dragao  
SAAT: 21:45
HAKEM: Anthony Taylor
YAYIN: Tivibu Spor 2

Beşiktaş maçında ilk 11’ler belli oldu

PORTO: Casillas, Ricardo, Felipe, Marcano, Alex Telles, Torres, Danilo, Corona, Brahimi, Marega, Soares
TEKNİK DİREKTÖR: Sergio Conceicao

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner Erkin, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Anderson Talisca, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Cenk Tosun.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Şenol Güneş, Beşiktaş ile rekor kırdı!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Porto karşısında Beşiktaş ile en çok Avrupa maçına çıkan teknik direktör oldu.

Beşiktaş’ın Porto ile yaptığı karşılaşmada teknik direktör Şenol Güneş de rekor kırdı.

Beşiktaş’ın başında 3. sezonunu geçiren Güneş, siyah-beyazlı takımdaki görevinde 19. kez bir Avrupa kupası maçında sahada yer aldı. Şenol Güneş, 18 kez Avrupa kupalarında görev alan Mircea Lucescu’yu geçerek, Beşiktaş’ı Avrupa kupalarında en fazla yöneten teknik adam olarak kulüp tarihine geçti.

Geçen sezon olduğu gibi 2017-2018’de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden ve tarihinde 7. kez Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda yer alan siyah-beyazlı takım, Süper Lig’deki Kardemir Karabükspor karşılaşmasına göre 4 değişiklikle Porto karşısına çıktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kardemir Karabükspor maçında ilk 11’de görev verdiği Necip Uysal, Jeremain Lens ve Alvaro Negredo’yu G Grubu ilk mücadelesinde yedek soyundurdu. Güneş, lig mücadelesinde dinlendirdiği Cenk Tosun, Adriano Correia ve Ricardo Quaresma’yı ilk 11’de sahaya sürdü.

Adriano sağ bekte

Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı nedeniyle Kardemir Karabükspor karşılaşmasında forma giyemeyen Adriano, iyileşmesinin ardından ilk 11’de yerini aldı.

Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül’ün yokluğunda sağ bekte oynayan Adriano, son lig karşılaşmasında aynı yerde oynayan Necip Uysal’ın yerine şans buldu.

Dev maç öncesi Beşiktaş’ta şok! Kadrodan çıkarıldı
Beşiktaş’ta dün gece ateşi yükselen Tolgay Arslan, Porto maçının kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş, Porto karşısında Tolgay Arslan’dan eksik kalacak! Beşiktaş’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Tolgay Arslan’ın kadrodan çıkartıldığı duyuruldu.

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada şu şekilde:

‘”Oyuncumuz Tolgay Arslan, dün gece ortaya çıkan yüksek ateş nedeniyle sağlık açısından riske edilmemek amacıyla bu akşam oynanacak Porto maçı kadrosundan çıkartılmıştır. Oyuncumuzun medikal tedavisine başlanmıştır.”

 

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.