X

Negredo Dubai’ye gitti ama neden ?

Beşiktaş’ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr ile transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul’dan ayrıldı. ...

Negredo Dubai’ye gitti ama neden ?

Beşiktaş’ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr ile transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul’dan ayrıldı.
Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Alvaro Negredo, Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Nasr ile görüşmek için Dubai’ye gitti. İspanyol golcü Atatürk Havalimanı’na eşiyle ve kulüp yetkilileri ile beraber geldi. Negredo daha sonra uçuş işlemlerini hallederek Dubai uçağı için biniş yapacağı kapıya doğru hareket etti.

"NEREYE GİTTİĞİYLE İLGİLİ BANA BİR BİLGİ GELMEDİ"
Negredo’nun gidişi sırasında basın toplantısı yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman konuyla ilgili olarak, "Beşiktaş’a Negredo’yla ilgili gelmiş bir yazılı teklif yok. Dün de yoktu, bugün de yok. Nereye gittiğiyle ilgili bana bir bilgi gelmedi. Bir yere gittiyse kulübümüzün onayıyla gitmiş olamaz. Beşiktaş’a teşekkür ettiyse inşallah iyi bir bonservis bedeli getirmiştir" dedi.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.