X

Fikret Orman’dan önemli açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni sponsor Dorak Holding'le düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman’dan önemli açıklamalar

İşte Orman’ın yaptığı açıklamalar;

‘Bu ara TFF Başkanlığı ile adım geçiyor, bazen de bakanlık da adım geçiyor, bazen de belediye başkanı oluyor. Benim için Beşiktaş başkanlığından daha büyük bir makam yok. TFF Başkanlığı ile ilgili bir düşüncem yok. Mayıs’ta seçim var, ben aday değilim.

Şenol Güneş açıklaması

Şenol Güneş ile sözleşmemiz bitiyor, Şenol ağabey kalmak istiyorsa oturur sözleşme imzalarız. Şenol hoca Milli Takım hocalığı yapmak isteyebilir, bunu da çok normal karşılıyorum. Şenol hoca ile sezon sonuna kadar çalışacağız, gitmek isterse saygı ile karşılaşırım.

MHK değişikliği değerlendirmesi

Bireysel olarak Yusuf Namoğlu ile tanışırız, severiz de birbirimizi. Destek olmaya çalıştık. Hep pozitif hareket etme gayretinde oldu. İyi işler yaptı kendi içerisinde, yaptığı hizmetlere teşekkür ederiz. Sabri Çelik’i de çok severiz. Ekibindekiler kıymetli insanlar. Bir şeyler yapma hırsları var, o da beni heyecanlandırıyor. İyi şeyler yapacaklardır. MHK’ya güveniyorum, inşallah iyi işler yapacaklar. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın.

Kagawa cevabı

Japonya’dan oyuncu almak için almayız. İyi bir oyuncu olması lazım. Kagawa iyi bir oyuncu. Karşılıklı mutlu olursak yola devam ederiz.’

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.