X

Fikret Orman: Ljajic önümüzdeki sezon da kalacak gibi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Torino'dan kiralan Adem Ljajic'in önümüzdeki sezon da siyah beyazlı formayı giyeceğini söyledi.

Fikret Orman: Ljajic önümüzdeki sezon da kalacak gibi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Orman sezon sonunda milli takıma gidecek Şenol Güneş için, “Şenol hocamızın gitmesi olağanüstü gibi gözüküyor ancak bunlar olabilen şeyler. Sezon sonu itibarıyla kendisi milli takıma gidiyor. Bizim işimiz de Beşiktaş’ı başarılı kılmak. Yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadesini kullanırken, Adem Ljajic’in önümüzdeki sezon da Beşiktaş’ta forma giyeceğini belirtti.

Fikret Orman’ın açıklamaları şöyle:

Şenol hocamızın gitmesi olağanüstü gibi gözüküyor ancak bunlar olabilen şeyler. Sezon sonu itibarıyla kendisi milli takıma gidiyor. Bizim işimiz de Beşiktaş’ı başarılı kılmak. Yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

– Ljajic önümüzdeki sezon da Beşiktaş’ta olacak gibi gözüküyor. Kontratında bazı maddeler var ve o maddeler tutarsa alınacak.”

– Önümüzde 3 aylık bir süreç var, çalışmalar başlayacak bizde de. Beşiktaş’ı kaldırabilecek, başarı sağlayacak bir hoca olmalı. Beşiktaş’ı şampiyon yapacak ve Avrupa kupalarında başarıya götürecek, vizyon sahibi bir hoca olmalı. Şu anda verdiğimiz bir karar yok.

-Fabri ile görüşmemiz olmadı. Öyle bir niyetimiz olmadı.

– Kagawa 3-4 maçtır bizde, bir oynasın, ilerleyen süreç içinde bonservisi ile ilgili karar veririz. Kulüpler bütçe olarak daralacaklar. Bizim maliyet hesabını tekrar masaya yatırmamız lazım.”

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.