X

Fenerbahçe’ye son darbe: Tolgay Arslan

Kayserispor maçında aldığı darbe sonucu sakatlanan ve sahalardan 2-3 hafta uzak kalacak olan Mehmet Ekici'nin ardından Fenerbahçe şimdi de Tolgay şoku ile sarsıldı. Kasığında yırtık tespit edilen tecrübeli oyuncunun Beşiktaş derbisine bile yetişmesi zor görünüyor.

Fenerbahçe’ye son darbe: Tolgay Arslan

Fenerbahçe‘nin orta sahasında kriz yaşanıyor. Kayserispor maçında aldığı darbe sonucu sakatlanan ve sahalardan 2-3 hafta uzak kalacak olan Mehmet Ekici‘nin ardından teknik heyet şimdi de Tolgay şoku ile sarsıldı.

Teknik direktör Ersun Yanal‘ın merkez orta sahada önemli görevler vermek istediği tecrübeli futbolcu Zenit maçındaki ısınma hareketleri sırasında sakatlandı. Yapılan kontrollerde kasığında kısmi yırtık tespit edilen Tolgay’ın gelecek haftaki Beşiktaş derbisinde oynaması zora girdi. Konyaspor maçında cezalı olan Tolgay bu karşılaşmadan sonra oynanacak olan Zenit rövanşında da yer alamayacak.Sağlık heyeti futbolcuyu bu maçın ardından oynayacak olan derbiye kadar iyileştirmeyi planlıyor.

Yine de zorKaynak : FANATİK
qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.