X

Fenerbahçe’nin konuğu Atiker Konyaspor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın sahasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak.

Fenerbahçe’nin konuğu Atiker Konyaspor

Ülker Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat  Aydınus yönetecek. Süper Lig’de iç sahada üst üste Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepe  karşılaşmalarından galip ayrılan Fenerbahçe, deplasmanda ise İstikbal Mobilya  Kayserispor’a 1-0 yenilmişti.
 
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Kadıköy’de Rusya’nın Zenit  takımını 1-0 ile geçen sarı-lacivertliler, sahasındaki galibiyet serisini Atiker  Konyaspor karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.
 
Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 23  puanla 14. sırada giriyor.
 
Süper Lig’de son 6 maçında yenilgi yüzü görmeyen teknik direktör Aykut  Kocaman yönetimindeki Atiker Konyaspor ise 33 puanla 6. sırada bulunuyor.
 
Fenerbahçe’de 4 eksik
Fenerbahçe, Atiker Konyaspor karşısına 4 eksik futbolcuyla çıkacak.
 
Ligde İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında ilk 11’de forma giyen  Mauricio Isla, Mehmet Ekici, Tolgay Arslan ve Roberto Soldado, Konya  mücadelesinde kadroda yer almayacak.
 
Karşılaşma öncesi Soldado ve Tolgay kırmızı kart, Isla ise sarı kart  cezalısı durumunda bulunurken, Mehmet Ekici sakatlığı sebebiyle takımıyla  olamayacak.
 
Sarı-lacivertlilerde İsmail Köybaşı, Andre Ayew, Eljif Elmas ve Roman  Neustaedter ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu isimler Atiker Konyaspor  karşısında sarı kart görmesi durumunda Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.
 
Kocaman yaklaşık 9 ay sonra Kadıköy’de
Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, uzun bir aranın  ardından yeniden Kadıköy’e gelecek.
 
Sarı-lacivertli takımı iki farklı dönemde çalıştıran tecrübeli teknik  direktör, yaklaşık 9 ay sonra Fenerbahçe taraftarının önüne çıkacak.
 
Geçen sezon Fenerbahçe’nin başında Kadıköy’de son maçını Atiker  Konyaspor’a karşı oynayan Kocaman, 271 gün sonra Ülker Stadı’nın çimlerine bu kez  Atiker Konyaspor’un teknik direktörü olarak ayak basacak.
 
Taraftardan protesto
Fenerbahçeli taraftarlar, hakem kararlarını protesto etmek için yarın  karşılaşma öncesinde yürüyüş yapacak.
 
Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulunu protesto etmek  için yapılacak yürüyüş, saat 15.00’te başlayacak.
 
Protesto yürüyüşü, Bağdat Caddesi’nde bulunan Göztepe Parkı’ndan start  alacak ve Ülker Stadı’nda son bulacak.

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.